better in time

Hallå bloggen!
Just nu verkar mitt liv bara gå ut på att ta det lugnt, ja det kan ju faktiskt verka så. Jag gör verkligen inget annat än chillar! Men hey, det är ju så det ska vara nu på lovet. Men till nästa år har jag bestämt mig för att satsa helhjärtad på skolan och bara tänka positiva tankar, det har varit alltför många motgångar nu den senaste månaden och jag tycker faktiskt jag är värd något bättre. Efter en välbehövlig pratstund med personer jag litar på känns allting mycket bättre, jag känner att 2010 kommer bli ett bra år. Om inte ska jag göra det till det.
 Om jag skulle sammanfatta år 2009 så är det både upp och ner, jag hade chansen och mötte världens bästa person, men sen som visade sig vara något helt annat. Jag har lärt mig att man inte ska ta någon eller något för givet, och att man ska strunta i att oroa sig och bara köra. Det är bättre, det funkar i längden.
 Om två veckor börjar skolan igen, då ska jag kliva in i entrén i skolan och vara den vanliga Julia, den glada och bra Julia. Inte den som gräver ner sig för en sak man inte kan rå för. Ja, så ska jag göra.

Måste nog sova nu, eller måste jag ska. Jag måste fundera på det här nu och verkligen genomföra det, känns behövligt.

Later dudes!



I believe

Ljudhelvetet funkar inte på en film jag vill se, just den filmen också! Det kunde inte varit någon annan?!
Aja, får roa mig själv på något annat sätt, eller så ska jag sova. Satsar på det första alternativet, de är ju ändå lov!

Latero





och allt var förbjudet

hej boys and girls!
Har verkligen inte haft varken tid eller lust att skriva nått inlägg. Eller tid har jag väl haft, men mest ingen ork. Aja, i allfall jag har inte skrivit på ett tag.
Min jul har varit lika bra som alltid, fick det jag ville och lite till. En dator tillexempel, blev jätte överaskad när jag öppnade julklpappen och såg min snygga dator, inte fel det inte! Fick även massor annat som är bra att ha, kändes som jag redan hade fått allt efter födelsedagen, men icke sa nicke. 
 Idag har jag faktiskt ingen aning om vad ska göra, lär vara ganska trött för jag la mig för tok på sent igår. Men ska höra med Lina om hon vill hänga lite eller om hon har andra planer, det visar sig.
Ska väl snart slita mig ifrån sängen och gå ner och busa med min mosters lilla hund som vi är hundvakt till Diesel heter han och är en liten chiuachiua. Så man får akta sig så man inte trampar på honom! Han kom upp och väckte mig idag, slicka mig i hela ansiktet, skön väckning!
Nej, nu ropar duschen! Bäst att lyda :)

lateeeeer!


to be with you

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? ja
Höll du några av dina nyårslöften? Hade inga så nej.
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej.
Dog någon som stod dig nära? Nej.
Vilka länder besökte du? Grekland + Tyskland, Schweiz som vi mellanlanda i.
Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? Nja.
Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 3 Juni.
Vad är det bästa som hänt dig år 2009? Det är mycket, nästan allt.
Största misstaget? Inget.
Har du varit sjuk eller skadat dig? Nej, inte vad ajg kommer på.
Bästa köpet? Nått klädesplagg.
Vad spenderade du mest pengar på? kläder mest.
Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja klart, vänner och kärlek.
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Svårt att säga.
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare, helt klart.
Vad önskar du att du gjort mer? Ingen aning.
Vad önskar du att du gjort mindre? Oroat mig för småsaker.
Hur tillbringade du julen? Jag ska tillbringa den med släkten.
Blev du kär i år? Om jag blev.
Favoritprogram på tv? Top model, Glee.
Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? Ja.
Bästa boken du läste i år? "p.s jag älskar dig" och "när jag hör din röst"
Största musikaliska upptäckten? Många.
Något du önskade dig och fick? Massa.
Något du önskade dig men inte fick? -
Årets bästa film? New moon.
Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Jag var hemma, firade med släkten.
De bästa nya människorna du träffade? Min nya klass helt klart.
Vad fick dig att må bra? Familjen, vänner och kärleken.
Vem saknade du? Många.
Favoritmånad? Sommarmånaderna.
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja, det tror jag.



dreams

You're everything I thought you never were
and nothing like I thought you could have been
but still you live inside of me



jag fattar alltihop

Uppdateringen har väl inte varit på topp, men jag har gjort mycket annat än suttit vid datorn. Hade skolavslutning i torsdags, sen gick jag, Linnéa & Evelina på stan i 7 timmar. Skönt! Köpte iallafall alla julklappar så det är bra.
Idag har jag inte gjort så mycket, jag vaknade ganska sent sen har jag mest suttit vid brasan här hemma och bara myst. Jag måste snart göra mig iordning för familjen ska till min bror som bor i Västerås, vi ska kolla på hans match sen ska han med hem. Det är svinkallt ute nu, lär ju inte kunna ta pälsjackan. Om jag inte vill frysa ihjäl förstås..

Latero



Skulle ju inte vara helt fel att vara lite brun nu

so cold

Jag har lov. Om man inte räknar med imorgon då det är avslutning i en timme! Rättså skönt.
Idag vakande jag vid 11, sen dess har jag inte gjort någonting nästan. Lyssnat på lite Chris Brown (jag är kär i hans nya låtar). Snart ska jag klä på mig lite sen ska jag och Linnéa rensa våran garderob, behövs verkligen, kläderna ligger överallt. Sen ska jag bara ta det lugnt och njuta av min ledighet, inte dumt det inte!
Nu ska jag slita mig ifrån datorn innan jag fastnar här.

puss tja



cool tjej


när allt var bra

Skapligt skönt med sovmorgon till 1 idag! Men måste ändå upp tidigt för att ta 11-tåget men vad gör det när man bara har en lektion?! Har bara en timme kvar i skolan nu, sen har jag lov. För på onsdag är jag ledig och på torsdag är det bara avslutning i någon timme, hur nice?!
Nej, nu måste jag snygga till mig lite och sticka till tåget!

laterrooo

patetiskt

Har ni någonsin känt en känsla av att man är så arg på någon att man vill antingen skratta eller gråta när man tänker på personen? Just så känner jag nu, jag blir så arg. Att en person kan förstöra så jävla mycket, ställa till med sånna problem. Att man kan göra så mot en annan människa, det är helt sjukt förfan. USCH!

Nog om det, orkar inte ödsla tid på människor som sånna. Dagen idag har varit bra, hade det sista provet för terminen idag. Mycket skönt! Provet i sig gick väl sådär. Efter skolan drog Linnéa och jag till farmor och farfar, det var jätte längesen så det var mysigt. Jag kom precis hem, vet faktiskt inte vad jag ska hitta på.
Ska antagligen sitta kvar här i fåtöljen med datorn i knät framför brasan, låter rättså nice i mina öron. Kan även informera om att imorgon har jag lov, om man inte räknar med torsdag då, men då går jag bara en timme! ME LIKE

Jullan




och vad vi hann och inte hann

KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUL!

Kom nyss på att Linnéa, jag, Lina & Louise skulle baka till tyskan imorgon. Bra att jag har hunnit pluggat idag också, nej. Lina kommer snart så ska vi styra upp det, vi ska göra någon tysk-kaka, kommer säkert bli jätteäcklig. Nej, jag måste tänka positivt, den blir nog bra.
Snart kommer bv så ska väl fixa iordning lite i köket, sen blir det lite bakning då, YEY. Kul inlägg det blev nu då, men kan ju inte bli intressant om det inte händer något intressant. Hehe, ni fattar poängen!

Latero J

13 december

Söndag.
Tillhör verkligen inte mina favoritdagar. Speciellt inte när jag behöver plugga, har det sista provet för terminen imorgon så det är bara att göra't. Idag har jag inte gjort allt för mycket och tänker väl fortsätta med det.
Nu ska jag städa rummet och lyssna på Lasse på högsta volym, MEEEE LIKEEEE!

Laterooo Julia


igång

Kunde inte sagt det bättre själv än vad inlägget här nedan redan sagt, välkommen till min nya blogg!
Hur som helst, ska väl försöka skriva lite om vad som händer i mitt liv, enjoy!

Laterooo



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0