LET ME LOVE YOU - MARIO

What a day. Var ledig idag med, vilket var otroligt skönt. Vaknade runt tio idag också, satte mig i köket och pluggade matte. Kände att jag låg lite efter så tog igen det. Hoppade sedan in i duschen för att sen ta cykeln till den stora staden. Jag och syrran mötte upp Evelina där. Vi fikade på C&L vilket vi inte skulle gjort. Vi ångrade oss nämnligen. Sedan gick vi bara runt på stan. Linnéa och jag tänkte att vi bara skulle köpa nödvändiga saker, vilket slutade med att vi köpte; en klänning och ett linne på H&M samt ett nagellack. You go girls!
Kvällen har spenderats nere i hallen, träningen var rolig men kanske inte så givande. Vi tar nya tag på torsdag. Jag måste sluta skriva nu, ska upp klockan halv 6 imorgon. Nationella i engelska väntar, men det är det enda jag har så det blir en kort dag. Lovely.

Godnatt!

ROCKSTAR

Hej fellas! Idag var jag ledig, hur skönt? Vaknade runt 11, åt frukost sedan ringde jag Eve. Linnéa och jag mötte upp henne vid djulö allé. Vi gick till bryggan vid djulö och hade picknick. Var vid där i några timmar, tog kort och hade oss. Mycket trevlig förmiddag. Efter det gick vi till Evelinas place. Vi var så otroligt sugna på glass så de gick vi och köpte oss. Jag hade tänkt ta mig en löprunda ikväll men kroppen ville inte samma som jag. Får bli en imorgon istället. Ska även plugg lite imorgon och träffa Evelina på stan. Ledighet i två dagar är inte fy skam.





Peace out


GOD MORGON

Hi sunshines! Vaknade precis med världens huvudvärk, inte så skönt enligt mig. Hoppas det blir bättre när jag äter något. Idag har jag inga planer förrutom att det är uppvisning, har varken lust eller ork till det idag. Känner inte att jag kan någonting med min kropp. Det blev rätt sent för Linnéa och mig igår. Jag, Evelina och Linnéa hyrde nämnligen en film; 2012 (som för övrigt var helt okej) men det vi gjorde var allt annat en såg på film. Vi satte på filmen vid tio, och efter det drog Linnéa och jag hem.

Nej, dags att ta sig i kragen och bege sig neråt. Magen skriker efter frukost.
På återseende!


PLEASE

Hey all! Kvällen igår var kul, det var bara ett fåtal från gamla klassen men det var bra ändå. Thank you bästa!
Idag har jag hunnit med mycket. Gått på second hand, fyndat en leopard-sjal för endast en femma. Var nere på stan en stund också, hittade inget. Har redan köpt så mycket den här veckan. Igår inhandlade jag en skjorta på herrvdelningen för en billig slant, en militär-inspirerad. Har pimpat den lite så nu är den perfekt.
Mina kusiner kom igår, de ska vara kvar till imorgon. Dem är så söta, springer runt i trädgården och leker. Lilla Diesel är också här, bästa vovven.
Nu ska jag joina pappa i soffan och glo på handboll. Ikväll blir det först lite grilling här hemma, sedan ska jag och syrran till Evelinas place och mysa. Vi är lediga hela måndag och hela tisdag så det ska firas, även att vi fick ett toppbetyg på uppdraget. B-e-e-e-autiful!

Skjortan gör sig inte rättvis på bild, måste ses IRL!

Latero

SHOW ME

Lina styr det ikväll, är där hela kvällen med fd klassisar. Känner på mig att det kommer bli en gr8 night!
Ha en underbar fredagskväll, det ska jag ha iallafall.

latero

COME TO ME

I don't fucking care about my fucking blogg.
Återkommer när jag har en liten lucka i mitt pressade shema (typ imorgon).
Eller när jag kan klä mig såhär;


Latero my dears!

YOUR WORLD IS MY WORLD

Lång dag säger jag bara. Idag har jag varit sjukt trött, jag har även varit sjukt pigg. Ingen bra kombination enligt mig. Idag i skolan hände inget nytt, känns som alla dagar är likadanna. Men SNART mina vänner är den här skiten slut, när jag får sommarlov ska jag gråta i två dagar så skönt ska det bli.
Idag på våran (Evelina, Linnéa och min) långrast gick vi på stan i Nrkg. 3 ringar och ett par örhängen fick följa med hem, det tycker jag att jag är värd eftersom jag knappt rört mina mars-pengar.
Ikväll löpte jag och syrran till träningen som vanligt, det gick bra faktiskt. Det blir lättare och lättare för varje gång (ganska logiskt). Träningen gick OK. Sprang hem. Nu sitter jag vardagsrumsfåtöljen brevid öppna spisen som mamma har tänt(?) stackaren är förkyld och har tappat rösten, fryser gör hon också. Inte jag, tvärtom...

Imorgon har jag två nationella prov, därför ska jag se klart på handbollen nu och sedan bege mig upp till sängen. Guten Glück! Good luck!

Natti fellas!


FÖR EN LÅNG LÅNG TID - HÅKAN HELLSTRÖM


Har jag sagt att jag är trött?
Har jag sagt att jag har konstant huvudvärk?
Har jag sagt att jag vill ha sommar?
Har jag sagt att skolan tar kol på mig?

Ja, Julia. Du har sagt det! Du nämner de ju för i helvete varje gång du tar din tid och skriver här på bloggen.

Ah, det var de. Imorgon ska jag gå upp 6 bara för en film-jävel. Ni borde vara stolta kära lärare.

Nighty night alla människor!

PLEASE DON'T WASTE MY TIME

Hello guys!
Det känns att det är måndag, jag har återgått till mitt trötta jag efter en långhelg.
Allt känns negativt idag, vet inte varför.
Köpte ett par shorts idag från H&M garden collection, bara så ni vet. Tvekade mellan ett par blåa och ett par beigha. Blev inte de blåa, tråkigt kan tyckas men jag vet hur det blir. *Hänger upp i garderoben* Vad fan ska jag ha till?
Har ingen som helst inspiration till kläder just nu, om bara det kan bli lite varmare så man kan springa runt i shorts och snygga tishor så skulle jag vara nöjd.
Nu ska jag ta på mig en tjocktröja, Linnéa och jag ska nämnligen hoppa hopprep. Inte för skojs skull utan för träningens skull. Hehe.
Latero


WORKING OUT

Hurtiga jag och min syster har varit idag.
Först 3 km löpning (jag vet, inte alls långt men jag gjorde ett coopertest till idrotten)
Sen 20 min rask promenad.
Sen *trumvirvel* 1 mil cykling. Nerå så atteeee.

Lär sova gott inatt om man säger så dudes.
Nu är det ju frågan om man ska käka massor med onyttigheter eller låta bli.

Latero vava!


I TOLD YOU BABY

Jag kom precis hem från en *trumvirveeeeeeeeeeeeel* löprunda! Vakande vid halv elva och stack ut direkt.
Just nu känner jag mig väldigt duktig. Idag blir det en lugn hemmadag, hörde ryktas om att det blir ett besök hos farmor och farfar.
Nu ska jag brotta ner min (jobbiga) bror, sen ska jag hoppa in i den efterlängtade duschen.

Latero guys!

CAN'T MAKE UP MY MIND

Hello you!
Har precis vaknat efter ett sms från Louise som meddelade att hon inte behövde tågkorten.
Ska snart stiga upp ur sängen och gå ner och käka lite frukost.
Min smarta mamma hade missuppfattat tiden helt när vi skulle till min kusin.
Hon trodde att vi skulle dit 1.
Vi ska dit 6.
Aja, nu vet ni. Ha en  underbar dag i solen (hoppas det är sol, har inte hunnit tittat ut än)


Latero my dears

FABULOUS

2 månader, 2 MÅNADER, 2 MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNADER.
Åh, vill åka nu nu nu nu NU (juste går ju inte, askmolnet förstör ju allt)
Jag vill vara en grekisk prinsessa, strosa runt på strandpromenader. Ha en prins runt mig. Gå klädd i vackra långa klänningar, ha gyllenbrun hud, inte tänka på något annat än lycka.
Själv ligger jag här halvdöd, blek som fan och har ingen inspiration alls till något.


DANS MED SVÅRA STEG

Love you guys

Gissa om det var skönt att vara ledig idag. Crazy. Har knappast gjort någonting, eller jo. Hann kolla på den sista "bring it on" filmen. Den var som Rebecca och Ida redan hade förvarnat oss om; töntig. Inte den sämsta av alla "bring it on" filmerna men den får helt klart priset som näst sämsta efter tvåan. Intressant information; ja.
Nu ikväll kom min brur hem till coolaholm, nice to see him. Men de varade inte länge innan han lämnade hans arma familj och stack till en kompis. Linnéa och jag gjorde likadant och drog till Lina. Vi kollade på tv och hade väldigt kul, såg på världens sjukaste film. Har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv åt en film, galet.
Jag måste nog snart tagga ner lite, har överenergi så det bara skriker om det. Imorgon ska familjen och jag ner en snabbis på stan och köpa en present till min kusin Emma som fyllt 22 år. Sedan ska vi hem till henne och fira. De va de, måste släcka lampan snart. Louise kommer tidigt imorgon bitti och ska låna Linnéas och mina tågkort. Åh, vad snälla vi är.

Nighty fellas!

SPARGRIS

Hey ya'll! Idag blev det en kort dag i skolan, rättså fabulous enligt mig. Hade endast en lektion om man räknar bort basgruppen som är världens onödigaste lektion. Åkte hem med halv tre tåget vilket inte händer allt för ofta. Hade träning på kvällen, den gick faktiskt ganska bra. Gymmix var med och träna för de ska vara med oss på nästa tävling senare nu i vår. Jag körde rundat-flickis-sträckt/pik-salto för första gången, grymt kul.
Imorgon har jag ledigt (eller egentligen inte, har bara basgrupp men känns lite onödigt att sitta och åka till Norrköping för en träff med klassen, I'm I right?!) Ska sova snuskigt länge imorgon och sedan får vi se om Evelina har piggnat på sig i såfall blir det en myskväll med kvinnan. Måste ta itu med mitt rum också, min gungstol här inne är bombaderad av kläder, nice.
Imorgon skulle min kära far och hans vänner åkt till Liverpool för att kolla på fotboll osv. Men eftersom någon vulkan i Island har fuckat upp så kan de inte åka. Stackars pappa.
Juste förfan, hittade mina födelsedagspengar nu ikväll. Åh, vad glad jag är att jag la undan dem, nu kan jag leva loppan hela året ut. Spara saker är min grej vettni, men de är FABULOUS!
Rörigt inlägg, men det får ni leva med!

Gullig bild, ah rättså!


Puss

LEAVE ME

Oj, vilken uppdatering.
Skyller på att jag har varit för trött (läs: är för trött).
Just nu sitter jag i skolan, har precis haft matteprov.
Det gick ovanligt bra för att vara mig, jag kanske inte är så 
dålig som jag tror. 
Som sagt så är jag konstant trött, börjar undra om jag har en kronisk 
trötthetssjuka eller något.
Höll på att somna idag när vi kollade på en film. 
Håller på att somna nu. 

Idag är det träning (hur i helvete ska jag orka?!)
Löpning som vanligt dit, Ida bangar den här gången. 
Men hon har en bra ursäkt så det är okej.
Men nästa tisdag blir det en straffrunda för henne tror jag.

Rörigt inlägg, men whaaaa evaaah.

Latero (kanske)


22.02

min älskling som kommer nästnästa helg, looooovely

Hi. Min sista lovdag har varit bra.
Jag har solat och läst ute i solen.
Jag har bakat en kaka.
Jag har kollat på både the hills och the city.
Jag har kollat på handboll.
Jag har gått en långpromenad med Evelina och syrran.
Jag fick skoskav.
Vi blev yra och illamående från alla karuseller vi åkte.
Jag har gått som ett cp pga skoskaven.
Jag har fyllt på mitt tågkort.
Jag har pluggat(?)
Jag har ätit god mat.
Jag har planerat min vecka.
Jag har duschat.
Jag har sytt min tygväska.

Snart ska jag sova, måste vara extra alert till skolan imorgon. Har nämnligen nationellt prov imorgon i tyska. Bara bita ihop och göra skiten. Om drygt 60 dagar är helvetet över. Akta er vad jag ska njuta då. AKTA ER!
Ha en bra lovdag imorgon alla coolaholmare, jag är inte avundsjuka på er. Inte alls.

PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

FLY

Godmorgon. Imorse blev jag väckt av pappa som sa att Alexanders lag hade gått till final i cupen de spelat i helgen. Så steg upp med tuppen (inte bokstavligt talat) och kollade på matchen genom datorn. Det gick bra, de vann. Brorsan blev bästa spelare vilket betydde att han blev intervjuad efter matchen, hehe. De var kul att se. Gick nyss upp hit till mitt rum, ska snart klä på mig sen ska jag sätta mig ute i solen och sola lite.
Idag har jag mycket att göra, jag har en tendens att skjuta upp allt plugg till sista lovdagen. Så idag blir det matte plugg och även lite tyska. Nej, nu ska jag fräscha till mig lite. Jag ser ut som "hej kom och hjälp mig".

LATERO / JULLAN

WONDERWALL

Ja, jag vet att jag tjatar. Men jag vill faktiskt ha sommar nu.
Imorgon ska lilla Diesel hem, känns fruktansvärt tråkigt. Utan Diesel känner jag mig rädd, exposed, naken... Ni hajar grejen. Min plutt.

Go bild

PUSS / JULLAN


HARD WORK

Då har man sommarjobb fixat då. Känns ap-bra men också ap-tråkigt. Linnéa fick också, båda ska torka gamlingar där bak men det skiter vi fullständigt i; fett med cash anyway. 14000 klirar fint i kassan (Linnéa och jag delar). Vilken sommar my friends, först 3 jävla softa veckor i mitt älsklingsland, sen 3 veckor ledig tid och sen jobb 3 veckor. Det hela avslutas med en vecka ledighet. L Y C K A!

PUSS / JULLAN

ALRIGHT NOW

Godkväll. Vilken dag, full fart från början till slut.
Evelina kom hit vid fyra. Vi bakade, fikade, kollade på tv, mös med Diesel och tog bilder.
Evelina va stylist, Linnéa fotograf och jag modell. Haha. Coola bilder blev det iallafall, kanske kommer upp någon här senare.
Snart ska jag sova, är fruktansvärt trött. Är hungrig också, åt senast klockan 1. Inte bra.

PUSS / JULLAN


LONELY GIRL

Har egentligen ingen lust att skriva men here we go.
 Löpningen till träningen gick dåligt, det kändes som att jag vägde 1000 kilo och hade noll kondis.
Självaste träningen gick bra(?)
 Nej nej, allt annat än bra.
 Ida tyckte att hon va så duktig(?) så Lotta bjöd på glass.
 Löpningen gick bra till en början men i slutet blev det riktigt tungt.
Vi fick iallafall med oss en till villig löpare, Ange. Hon sprang så lydigt brevid oss.
När jag kom hem gick jag raka vägen in till duschen, grymt skönt.
Imorgon ska jag och syrran umgås med Evelina. Det ska bli trevligt, det var längesedan.
 Med tanke på att vi har umgåtts 24/7 tre veckor nu så har jag saknat tjejen.
 Det största problemet blir vad vi ska äta.
 Evelina är nämligen vegetarian och allergisk mot morötter.
 Om inte det vore nog är hon också laktosintollerant.
Stackars människa.
Bara hon inte får någon paj. Då blir hon inte glad, det vet jag.
Får ge henne ett glas vatten, mat är överskattat.
Sängen nu för moi.

PUSS / JULLAN



GOTTA BE UR MAN -CHRIS BROWN

my baby

Sitter just nu i min syster rum tillsammans med henne och äter på våra chokladharar. MUMS! Lyssnar även på min älskling Chris Brown. Just nu kan inte livet bli bättre.
Måste snart börja runda av lite här, kvart i 7 ska Linnéa och jag möta upp Ida som vanligt och sedan springer vi till träningen. Det ska bli skönt att springa av sig lite, I'm in big need of it.

LATERO / JULLAN

LOV(ELY)

Godmorgon världen. Slog precis upp ögonen efter att blivit väckt av hundslickningar i ansiktet, inte allt för mysigt om ni frågar mig. Det hade jag klarat mig utan.
Dagen vet jag inte vad den kommer att bjuda på. Det är iallafall träning ikväll, så en springtur till den blir det.
Nu ska jag gå ner och äta lite frukost och vänta på att top model ska börja, me lakjkiiiii.

LATERO / JULLAN


BIGGER

Tråkig, chill, härlig dag har det varit idag. Har endast gjort vettiga och bra saker. Lagade mat till hela familjen, sydde om jeansvästen (okej, mamma gjorde de. Den vart förövrigt riktigt bra, snacka om att fynda då den kostade 50 spänn). Har även gått en långpromenad med Diesel. Vilket resulterade till en slapp soff-kväll. Skönt. Kollade på top model och åt popcorn, då kan inte livet bli bättre. Men det kunde det visst för min bästa vän ringde på dörren så snällt för hon skulle låna Linnéas tågkort tills imorgon. Pratade en stund med henne, hon är för bra hon. Bäst helt enkelt.
Lite surfing on the internet, sen ska jag krypa ner i loppkojan.

PUSS / JULLAN


TWITTER

Jag har börjat twittrat, vad nu det är bra för. Har än så länge en follower, Ida. Tack Ida!
Idag ska jag bara chilla, kanske äta lite på min påskhare jag fick igår (mamma hade glömt bort dem), guuuudis.
Har inget annat intressant att skriva mer, förrutom att jag inte skulle vilja heta snö idag. "Fan, jävla snö", "jag hatar snön", "äckelsnö" osv. osv.
Nu kom Diesel hem, ska ner och mysa med honom nu. Ha en bra dag!

charmig bild haren

LATERO / JULLAN

BERÄTTA HUR DU GÖR

Varför lyckas jag alltid äta tills jag spyr (inte bokstavligt talat, men nästan) på påsk och jul. Sjukt. Hade iallafall en mysig kväll ihop med farmor och farfar, dem är är bäst. Har nyss intagigt min position i sängen, funderar på om jag ska se en rulle eller om jag ska lyssna på musik. Funderar på första alternativet.
Ha en fortsatt trevlig kväll alla där ute.

LATERO / JULLAN

RAMLAR

Hej bloggen. Jag kom precis in från en lång fika ute i solen, grymt skönt att bara kunna sitta ute nu.
Ikväll kommer farmor och farfar hit och äter påskmiddag, innan dess vet jag inte vad jag ska ta och göra. Kanske tar lilla Diesel på en lång promenad? Kanske tar boken och läser lite ute i solen? Kanske sitter kvar här och lyssnar på Håkan? I-landsproblem.
 Ha en wunderbar dag homies!

PUSS / JULLAN

TVIVEL


Helvete vad jag vill ha sommar nu. Vill bära shorts hela dagarna, ha på mig vida stora t-shirtar, converse, brillor, solblekt hår och bara va. Stå i solen och lyssna på Lasse en varm sommardag.
Jag vill ha det nu. NU!

Himmel vilken dag, har hunnit med massor. Farmor och farfar hämtade upp syrran och mig vid tio. Vi åkte till staden och kollade lite, var även på en second-hand butik. Linnéa och jag hittade en grymt-snygg väska och en jeansväst. Hela kalaset gick på 85 spänn. Nästan att man ville lämna fram en hundring och be dem behålla växel (men bara nästan). Iallafall, västen var inte precis så jag och Linnéa vill ha den, vi ska därför göra den kortare och trasha den lite, sandpappra osv.
Ska snart gå ner och hämta min påskhöna fylld med godis. Barnen Rüdén sprang runt som 5-åringar förrut och letade, de är så det ska vara.

Nemen, sommar nu kanske.
PUSS / JULLAN

I SHOW YOU

Hej! Sitter just nu i mitt nystädade rum och lyssnar på musik, snart ska jag ner och dricka en kopp te och kolla på gamla top-model repriser, lovely!
 Idag har jag och la familia varit hemma hos farmor och farfar och ätit påsklunch. De satt bra i kistan. Tog en promenad hem med lillen, men det var lite för kallt för min smak.
Sitter somsagt i mitt rum som snart inte är mitt längre, för snart ska jag flytta till Alex rum (låter som det är ett kvarter bort fast det är 3 meter) Pappa har precis målat alla dörrar vita här uppe, här näst står golvet i mitt nya rum. Vitt- det blir snyggt. Längtar tills jag får flytta in, är trött på mitt gamla. Vill starta om på nytt, vitt och fräscht.
Börjar sakna min gamla hårfärg också (oj, otippat) men snart är den här toning borta och mitt gamla hår kommer tillbaka. Nog klagat, jag har ju lov(e).

LATERO / JULLAN

SOUL SISTER

Otroligt vad trött jag är.
Inte så konstigt så mycket som jag har pluggat dessa veckor.

Kvällen har varit soft, har inte gjort någonting. Precis så det ska vara.
Har blivit ett par (dö)snygga jeans och två toppar rikare idag, catching.
Plus att in favorit är på plats i huset.
Låt lovet börja...

PUSS / JULLAN


I'M SO OVER IT

LALALALALOOOOOOOOOOOOOOV!
Tur att det är lov, var nära på att gå in i väggen där ett tag.
Nu ska jag fortsätta njuta av mina första lov-timmar. När mamma kommer hem ska vi till moster och hämta
Diesel, min älskling.

LATERO / JULLAN

RSS 2.0