LAST SONG

Ligger i min säng och vill helst av allt bara ha sommarlov, allt är mycket lättare då mina vänner.
Imorgon äre back to buissnes som gäller. Tåget mot norrköping avgår från spår 5 klockan 9.00. Tåget hem avgår ifrån spår vad vet jag klockan halv 9 på kvällen. Skön dag. Kul. Taggad, osv. Ska spela bowling med klassen på kvällen så det blir en lång dag. Men vad gör man inte för bästa 1:6? Imorgon är det Eves första skoldag i min klass, vilken klass vi är nu. Helt fucking awsome. Bäst att sova, huvudvärken har icke gett sig för 5-öre.

PUSS / JULLAN


HEADACHE

Vaknade tidigt idag och var nere i hallen klockan nio. Linnéa och jag var så nära att skippa skiten men samvetet tog över och vi var med endå. Det var ganska kul ändå, Ida och Ugglan passade jättebra. Kom hem vid halv tre, sen dess har jag pluggat. Har precis svalt ner en alvedon och svept i min 10 liter vatten för jag har en sådan fruktansvärd huvudvärk. Ska vila bort den nu tänkte jag, sedan ska Linnéa och jag ta en promenad ner till hallen och kolla på handboll. Kanske får med oss Lina också, skulle va dö-nice.
Off to bed my dears, på återssende!

PUSS / JULLAN

SOMEONE

Typ såhär såg jag ut idag, typ.

Back in coolaholm nurå. Dagarna hos brorsan har varit super! Har bara umgåtts och haft det väldigt mysigt. Idag/imorse städade Linnéa och jag hela hans lägenhet när han var och träna. Det uppskattades må ni tro. Sedan kollade vi på  hans match som inte var så mycket att hurra för. De fick stryk med tre bollar, tre ynka bollar, tre mål. Inte bra, inte bra IVH Västerås. Nu ikväll har jag bara varit hemma, myst och kollat på melodifestivalen. Imorgon blir det en tidig uppstigning igen, ska nämligen vara demogymnast imorgon. Inget att hurra för det heller kan jag tala om. Tråkigt, boring osv. Efter det blir det pluggeliplugg och sedan handboll. ME lajki.
Dags att sova nu tror jag, sängen lockar and so do sommaren. Har nog aldrig varit så glad för de regn som kommit under helgen, B-E-E-EATIFUL!

PUSS / JULLAN

VÄSTERÅS

kul i lägenheten

Hej hallå! Tåget gick som det skulle imorse så vi var i Västerås redan vid halv elva. Efter att blivit guidade av bror var vi på stan. Fick med oss varsinna jeansshorts från H&M, fanns inte mycket annat. Sedan åkte vi till Alex lägenhet. Vi har kollat på tv lite på datorn. Alex gick precis till en kompis så Linnéa och jag får roa oss själva en stund. Vi har endast en chokladkaka här som måste räcka hela kvällen, och ett äpple. Finns inte mycket annat här.
På återseende!

PUSS / JULLAN

HEARTBEAT


HEY you! Ligger just nu i min säng och lyssnar på musik. Kvällen var som väntat mycket rolig. Spelade in filmen som förövrigt kommer bli den bästa av alla tre. Har även hunnit med att packa och beställt biljetter tills imorgon. Vi ska åka nio här ifrån, då hinner vi gå lite på stan i Västerås också. Kika på lite vårkläder, ohja.
Måste nog snart sova, ska gå upp klockan sju imorgon, inte allt för smickrande tid.
Har fullt upp hela helgen, är borta hela fredagen och nästan hela lördag. På söndag är det heldag i hallen. När ska jag hinna plugga? När ska jag hinna ligga på soffan och inte göra någonting? När ska jag hinna njuta av lovet? När ska jag hinna sova bort dagarna? Det är snart måndag, måndag=skola. Skola=FAN, HELVETE, VILL INTE! Det var allt jag hade att komma med denna kväll. Kanske slänger in ett inlägg imorgon, annars ha det brao.

LATERO & PUSS & GODNATT / JULLAN

FROM MY HOMIE TO MY ONLY

TJA! Idag vaknade jag tio, eller Linnéa väckte mig då. Hon skulle till tandläkaren så jag följde med sedan åkte vi till farmor och farfar och åt lunch, mycket mysigt. När vi kom hem bakade vi, utan recept, vi hittade på lite och det blev otroligt gott om jag får säga det själv! Har precis skrivit klart tyskan nu, galet skönt.
Snart ska jag byta om och sedan dra ner till duveholmshallen. Har ju som sagt ingen träning, men vi ska spela filmen. Det kommer bli myemye kul det känner jag på mig, det brukar bli så när Ida och Rebecca är inblandade. Resultatet av den tredje delen kommer förhoppningsvis ikväll/natt. Måste nog packa lite ikväll, Linnéa och jag åker till Alexander imorgon och bor där en natt. Det ska bli kul, få se Västerås lite mer. Och träffa brorsan också är ju alltid ett plus, det är ganska tomt här hemma nu. Ingen som retas och slåss, saknar det lite.
Nog om det, nu ska jag chilla sönder tills det är dags att tagga till inspelningen.
Auf Wiedersehen!

CP-bloggen vill inte ladda upp en bild, får acceptera det idag.
LATERO / JULLAN


A STAR

Var hemma elva. Trött. De förlorade matchen. Kul att träffa Alexander iallfall. Orkar inte skriva mer. Imorgon ska jag göra tyskan. Och spela in tredje delen av vårat filmprojekt. Måste sova snart. Galet trött. Överdoserar punkt. Vem bryr sig.

PUSS / JULLAN

i told you to leave

Jullan just nuuuu

Hinner slänga in ett inlägg innan jag åker. Duschen var som väntad skön, hela jag luktar som en nyponros.
Snart ska jag käka lite sen ska vi åka. Onödigt inlägg, OHYES!

LATERO / JULLAN

i had enough

Grekland? NU!

Godmorgon! Vaknade vid klockan 10 idag, skönt att vakna tidigt annars känns det som man sover bort hela dagen. Var och hämtade Diesel förrut (han sover i Linnéas rum) men han ville inte vara kvar inne hos mig så länge, han sprang ner istället. Tack för det Diesel! Jag ska snart gå ner och ta en efterlängtad dusch. Sen bär det av till brorsan, I like!

LATERO / JULLAN

true colours

Hej! Träningen gick bra, satte några helskruvar så det var väl bra. Hoppade mycket studsmatta, gjorde ett cheerleading-nummer & planerade inför våran kommande film (den tredje med rosa hunden) Vi ska spela in den på torsdag. Vi har egentligen ingen träning då men Ida, Linnéa, Rebecca och jag ska ändå spela in den. Jag känner på mig att den kommer bli bäst. 
Imorgon tänkte jag gå upp skapligt, ska åka till Västerås klockan 1 och hälsa på min bror. Han har sedan match klockan 6 som vi ska titta på, det blir kul.
Snart ska jag krypa ner under det underbart varma täcket och gråta en skvätt för att Diesel ska hem imorgon.

Om inte man har sett de två första filmerna om den rosa hunden av någon konstig anledning så gå genast in på youtube och kolla (och nej jag kan inte länka klipp).

PUSS / JULLAN


I LOVED YOU ONCE

HEY! Blev precis klar med historian (läs; engelskan) hah. Jag orkade inte ta itu med en MVG-uppgift, kände att hjärnan inte orkade tänka. Så jag gjorde steg 6 redovisningen i engelska A istället. Min skola har ett sånt system i engelskan och i tyska att man jobbar med ett steg och sen redovisar man det på olika sett. I detta steg ska vi göra en muntlig presentation om en känd mördare. Jag valde Ted Bundy, han var en läskig typ. Tur att han är död annars skulle jag inte kunna sova på en vecka. Nu är iallafall en uppgift klar, two more to go. Får fixa det resten av veckan sen har jag lite tid nästa vecka också.
Snart måste jag byta om till träningskläder, jag är taggelitaggad till träning faktiskt. Hoppas på trampett så jag kan träna mer på mina helskruvar. Skulle vara kul med lite fristående också. En uppföljare på våra filmer blir det nog inte idag, men kanske. Det visar sig, känner på mig att den tredje kommer bli bäst.
Onödigt inlägg I KNOW!

Ted Bundy, han vill man inte möta i en mörk gränd. PUH! 

LATERO / JULLAN


just because of him


Nu ska jag vara duktig och sätta igång med plugget. Historian ska bli klar idag, det har jag bestämt. Vare sig den vill eller inte! Får se hur det blir.
Ha en bra dag, på återseende.

/ JULLAN

I DON'T NEED YOU

Sitter just nu och kollar på lilla Diesel, han sover sött i min säng. Rycker gör han då och då, drömmer för fullt. Han är så söt så jag skulle kunna äta upp honom.
Planerna för idag rann ut i sanden. Skulle åkt till Nrkp med Lina, Linnéa och Louise men alla tåg är/var inställda. Så det blev en runda på stan här i coolaholm istället. För väl duga. Efter rundturen på stan körde mamma hem Linnéa, mig och Lina. Vi käkade och spelade spel, nicely.
Resten av dagen har jag inte gjort någonting nästan. Mamma körde hem kusinerna vid fem, känns lite tomt i huset nu. Inga som springer runt!
Imorgon hade jag tänkt ta itu med lite skolarbete. Tänkte göra 1/3 uppgifter. En MVG-uppgift i historia, får se hur det går. Kanske även förbereder min engelska muntliga redovisning jag ska ha veckan vi börjar, det är bra att var i tid. Jag har en tendens att skjuta upp saker och ting, men det ska det bli ändring på.
Nu är det snart (så kan man egentligen inte skriva men jag gör det ändå) dags att släcka lampan, det är faktiskt tro det eller ej en dag imorgon också. Pigg och glad ska jag vara, och göra mina skolarbeten med ett leende på läpparna. Det lönar sig alltid i slutändan...

Lilla Chanel och lilla Diesel i blåbärsskogen förra sommaren, mina gullisar.


PUSS / JULLAN


down down

Lite coola tjejer sådär på kvällskvisten

hey you! Sitter i min säng och väntar... Ah, väntar. Ni kanske undrar vad jag väntar på? Jo, då ska jag tala om för er att jag väntar på att Ida-pida ska ladda upp andra delen av sagan om den rosa hunden. Youtube är värre än sj med förseningar så Ida har lite problem med uppladdningen. Men jag kan vänta, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Träningen idag gick bra för mig. Körde sträcktvolt öppning hjulning på tumbling vilket jag inte gjort förrut. Det var skoj. Och jobbigt. Akta träningsvärken jag kommer ha imorgon.
Akta.
Akta.
På tal om imorgon så ska Linnéa och jag med Lina och Louise till Norrköping imorgon, de blir nice. Bara tågen går.
Hoppas.
Hoppas.
Bra start på lovet vilket fall. Får se hur resten blir. Ska iallfall till brorsan på fredag, Linnéa och ska ta tåget till Västerås. Vi ska gå på stan och sen ska vi bara umgås med Alex, göra mat har vi lovat att göra.
Mysigt.
Mysigt.
Nu ska jag fortsätta vänta på premiären, ni som inte har något för er kan ju alltid se på första delen av storfilmen; http://www.youtube.com/watch?v=Ws2E46EoUCc - Jag och Ida agerar flickor i 10-års åldern. Linnéa agerar tjuven. Vi kommer bli flmstjärnor! Inte sant?

PUSS / JULLAN

MASTERPIECE

Randooooooooom bild

hej bloggen! Har precis duschat och nu sitter jag på min vanliga position här i huset; sängen.
Snart ska jag göra mig iordning lite tänkte jag, sen hörde jag ett rykte om att vi ska ta med små-kusinerna till farmor och farfar. Mys. Sen är det träning ikväll, är pepp. Men får se hur det blir sen, brukar bli opepp precis när jag ska sticka ner. Det blir kul!

LATERO / JULLAN

OUT OF MY LIFE

Godkväll! Vilken kväll, det märks att man inte är van vid att ha småbarn omkring sig i vanliga fall. Är helt slut!
Just nu gör jag ingenting, chillar i sängen och funderar på att släcka ner datorn för kvällen. Har precis tagit bort massor bilder från mobilen och lagt in dem i datorn. Välbehövligt, då jag knappt kan ta kort eller lägga in fler låtar. Imorgon ska jag ska sova tills jag inte orkar sova längre, sen är det träning på kvällen. Ser fram emot de, det ska bli kuuuuuul.

PUSS / JULLAN

Slänger in en bild på mina köp denna vecka; dock inte världens bästa bild, men who cares?

 


NO MATTER WHAT YOU SAY ABOUT LOVE

 
Kom precis hit en tjej som ser likadan ut som mig idag, skumt.

Tjohej! Skulle egentligen åka till Västerås idag, men vädergudarna tycks inte ha lyssnat på min bön att det inte skulle bli snöoväder. Skulle hälsat på brorsan och kollat på hans match, så det var lite synd att det inte blev av. Linnéa och ska kanske ta tåget till honom på fredag istället och vara där ett tag, testa Västerås, och sköta om hans lägenhet. Hämtade småkusinerna förrut och lilla Diesel. De ska vara här tills på måndag så full fart hela helgen. Diesel ska vara här hela sportloet, mye mysigt. Stannade även till och kikade lite på lager 157. Brukar mest bara vara skräp där men hittade faktiskt lite. Ett par jeans med "skinn" detaljer på sidorna, och en snygg randig t-shirt på herravdelningen. Dösnyggt alltihopp. Snart tänkte jag att jag skulle städa mitt rum, det skulle behövas (som vanligt) Sen ska jag nog mysa lite med de små, ah så får det bli.
På återssende!

/ JULLAN

COLD CASE LOVE

saknar mina gamla klassisar och stenkullen

Äntligen säger jag bara. Jag har lov! Okej inte bara jag då men ändå. Det här lovet kom verkligen i rättans tid.
Dagen idag har varit förvånats värt bra, var verkligen inte taggad inför denna dag imorse. Hade 3 prov/förhör idag, gick som smort. Åkte även spårvagn för första gången i Norrköping idag, det var inte så spännande som jag trodde det skulle va. Men kul var det, eller ah kul kanske är fel ord.

Ikväll har jag bara chillat och ätit gott, lite för mycket gott. Känns som jag ska spy upp allting närsomhelst (för mycket information kanske). Nog skrivet för stunden, ska fortsätta se på solsidan, på återseende!

PUSS / JULLAN


TRUMMOR OCH HAT

Hejhallå! Kom typ nyss hem efter en lång dag i skolan. Skrev en uppsats, en och en halv timme. Skönt avslut på dagen. Har precis slängt i mig en skål gröt och laddat hem spotify på min dator. Så nu ska jag dunka musik tills det är dags att träna, ska bli kul att träna. Skönt att tänka på annat och inte på skolan 24//7. Kanske blir en fortsättning på Idas, Linnéas och min film. Den är snygg ska ni veta! 
 Efter träningen blir det plugg, har 3 prov/förhör imorgon. Älskar kunskapsgymnasiet, puss på de!

Jag vill vara nedgrävd på en strand i grekland, nu!

LATERO / JULLAN

FIRE BOMB

Okej jag lever (ingen bryr sig)! Tänkte bara slänga in ett inlägg, vet inte varför men gör det bara. Den här veckan har jag setat vid dator högst en timme tror jag, väldigt bra gjort för att vara mig. Skola tar upp hela min fritid så att säga.
Snart ska jag sova, helt sjukt att man blir trött av att plugga. Ah, de va de! Ahjuste, köpte en dö-sjukt-galen-bad-ass-über snygg skinnjacka idag, ah då kan ni förstå hur snygg den är. Ge mig lite vår nu bara, och lite sommar. lite grekland och sol. Då är jag nöjd!

PUSS / JULLAN

HOLD A SMILE



Kände att det var dags att slänga in ett inlägg. Anledningen till att jag inte har hunnit bloggat den här veckan är för att skolan har tagit upp typ 90 % av min tid. Resten 10 % har jag chillat, tränat osv. Men det har varit skönt med en dator-paus. Jag kom nyss hem, klockan är sex! Jag kom nyss hem!!!!!! Helt galet sjukt.
Ikväll ska jag antagligen bara ta det lugnt, kanske ha lite fredagsmys med bästa vän. Är sjukt trött efter dagen orkar inte röra en fena.
Nu ska jag fortsätta göra det jag gör just nu lyssna på musik och njuta av denna fredag, min älsklingsdag.

LATERO / JULLAN

BÄST

Bäst va vi inte men tredje bästa iallfall, alltid något efter två fall i trampett. Okej, jag erkänner! Jag bidrog till ett utav dem fallen, men jag är glad ändå. Har iallfall världens bästa lag. Nu ska vi börja tagga till Umeå, YEEEEY!
Sängen nu mina kära!

PUSS OCH GODNATT /JULLAN

I'M NOT STUPID

Sitter i sängen, igen! Hehe. Klockan är snart halv elva, det är lördag. Jag sitter i sängen, det måste vara något fel på mig tänker ni säkert. Men om man ska gå upp kvart i fem imorgon som jag ska så tycker jag faktiskt att jag är ganska smart. Tävlingen imorgon kommer antingen gå galant eller så kommer den bli ett fiasko, jag hoppas verkligen på första alternativet. Får inte glömma någonting imorgon heller, inte glömma inte glömma.
Tror jag måste släcka lampan nu. Linnéa och jag slipper iallfall cykla till hallen imorgon, våran kära bror ska skjutsa oss. Han ska ändå upp då för han ska hem till sig och träna halv tio.
Sova var det ja! Önska mig lycka till, ska faktiskt köra en helskruv för första gången på en tävling imorgon. SHIT, det kom jag på nu. HELSKRUV! I need to sleep!

PUSS & GODNATT / JULLAN


YOU KNOW HE AIN'T RIGHT

Jag har gått och blivit kär i mina nya strumpbyxor. Ska ha på mig dem hela livet har jag tänkt.

Jag älskar lördagar, har alltid gjort och kommer alltid att göra de. Idag har jag inte gjort så mycket, mest tagit det lugnt. Bakade lite kakor som blev superduper, mums.
Just nu sitter jag i mitt rum och glor, det är skönt att bara sitta att glo tycker jag. Jag hade tänkt göra det hela kvällen, eller kanske inte hela kvällen men nästan. Imorgon ska jag gå upp klockan halv sju, bussen till Motala går halv åtta och den får man ju inte missa. Jag hoppas det går bra imorgon, men det gör det nog. Hoppas, hoppas.
Nu ska jag plocka lite i rummet, det är inte vackert här inte. Med Chris Brown på högsta volym går det snabbt.

LATERO / JULLAN


DET DU GJORDE MOT MIG

Tjenixen bloggen!
Idag var det en bra dag. Evepeve fyllde 17, vi hade ingen idrott (slutade alltså inte 4 utan klockan 12) därför blev jag så glad att jaf började gråta. AH, nästan iallafall.
Linnéa och jag gick på stan i Norpan och köpte leggings till tävlingen, sen när vi kom hem gick vi till H&M och köpte prickiga strumpisar som vi har kollat på ett bra tag nu. Men dem har alltid varit slut. De satt som smäcken och dem var vrålsnygga. Ikväll så har jag inte gjort allt för mycket för världen, har bara softat i soffan med la familia. Mye mysigt! Snart ska jag sova hade jag tänkt, men först lite mer surfing on the internet. Såg nyss att facebook har bytt design eller vad det heter, fan helvete och jävlar vad jag hatar de (3 svordomar i en mening! När jag ändå skrev den första tänkte jag att jag kunde dra till med två till)

Här är ett bra exempel på vad vi pysslar med när vi har tyska, snygg tjej för all del!


PUSS & GODNATT / JULLAN

NEVER

Träningen gick bra, lite skavanker här och var. Men det får inte vara perfekt sista träningen innan en tävling.
På tal om annat ikväll kom min kära storebror hem, me like!
Imorgon fyller Evelina 17 bast, en fågel viskade i mitt öra att hon ska ta med något gott. Tårta eller nått! Jag ber till gudarna att det är så.

GODNATT / JULLAN

NOW THAT I'M ALONE

LOVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELY

Sitter just nu vid köksbordet och har precis slängt i mig en skål med flingor. Mye gott måste jag säga, första gången jag åt det med mjölk. Inte lika gott som med filmjölk, men absolut inte äckligt. Ah, då vet ni!
Skolan idag var lugn faktiskt, bara några minuter försent tåg dit och hem. Innan Linnéa och jag tog våra hojar hemåt så gick vi in på Åhlens, och köpte nagellack. Vi har blivit beroende av det båda två, köper ett nytt nästan varje vecka. Inte okej. Men måste.
Ska snart ner till träningen, som för övrigt är den sista innan tävlingen som är på söndag. Nu gäller det verkligen att alla varv sitter, vilket känns lite osäkert. Jag är nervös, kommer dö, mitt på planen...
Nu ska jag väcka syrran som somnat sen ska jag slänga av mig mina kläder och sedan hoppa i min träningskläder. Slänger kanske in ett inlägg sen, have fun kompisar!

PUSS / JULLAN

I STILL WEAR A SMILE

Om ni vill ha en lika lyckad onsdag som mig, följ mina instruktioner;

1. Cykla till tågstationen i snöoväder, gråt en skvätt och fundera på att ge upp och lägga dig på vägen.
2. Vänta en timme på att tåget ska komma.
3. Sitt inne i tåget, ångra dig och börja gå hem, ångra dig igen och sätt dig på tåget igen.
4. Gråt en skvätt till för att du missa att gå hem men missar chansen.
5. Kom fram till Norrköping och inse att alla spårvagnar inte går idag.
6. Ta en fullproppad buss till Söder tull.
7. Ångra dig, och ta bussen tillbaka till stationen.
8. Ring till din lärare och säg att du inte hinner till Himmelstalund.
9. Du får svar av läraren som lyder "aha, men du hade inte ens behövt komma ändå!"
10. Tappa balansen i bussen, ramla och hamna i en okänd killes knä.
11. Sätt dig på stationen och vänta till nästa tåg som går halv tio.
12. Spring i panik för att du tror att du kommer missar det.
13. Kom plötsligt på att du missat registrera kortet.
14. Spring snabbt som vinden och gör det.
15. Sätt dig på tåget och vänta tills det ska åka.
16. Vänta i två timmar.
17. Får besked om att tåget är inställt och du måste kliva av för att det har frusit fast.
18. Gå till en ersättningsbuss. (men helst av allt vill du säkert hoppa framför ett tåg)
19. Åk buss hem i 50 minuter.
20. När alla punkter är uppfyllda kan du lägga till att du hade på dig Converse på fötterna och gick runt och bar på skridskor, varmchoklad och en hjälm hela fucking dagen.

Snacka om att jag kommer sova gott inatt.
PUSS / JULLAN


ORK

HEJHEJ! Bra uppdatering, nej skulle inte tro det. Inte för att jag tror att så många lider av de men...
Dagarna bara blåser förbi likt vinden tycker jag, ännu mer snö har kommit, jag blir tröttare och tröttare för varje dag på den här äckliga snön.
Snart får jag en ny bloggdesign, då blir det bättre med det här med bloggen. Blir mer seriösare då. Känns som att jag bara sitter och skriver goja hela tiden. Blir bättre snart, när jag är gladare, när våren är här och man äntligen kan få se solen igen. Spyr på snön!
Imorgon ska jag åka skridskor (inte frivilligt, med skolan) trodde man skulle slippa alla tråkiga utedagar, men icke sa nicke.
Borde släcka lampan nu, ingen idé att sitta uppe nu har ändå ingen att prata med, alla sitter väl fastklistrade framför PH. Men inte jag, för jag sover och drömmer om grekland och sommarn!

PUSS OCH GODNATT / JULLAN


RSS 2.0