MAD HOUSE

Det är sjukt, jag gick upp tio idag. Tidigt för att vara helg tycker jag. Men jag tänkte att jag skulle vara lite duktig idag. Jag satte mig därför i mitt rum och gjorde min tyska-uppgift (som för övrigt ska vara klar imorgon, men bättre sent än aldrig).
Jag satt och skrev och skrev, det gick otroligt bra. Skrek till och med till Linnéa att det har var ju riktigt kul. Varför sa jag så? Det är samma sak som när jag brukar säga "vad längesedan det var jag var magsjuk" och vad händer dagen efter då? Jo, jag blir så klart magsjuk. Okej, åter till tyskan. När jag hade skrivit drygt en halv sida stängs datorn av. DET BLIR HELT SVART! Det hade blivit strömavbrott, men bara i mitt rum. Driver du med mig gud, var min första tanke. Jag brast i gråt (jag vet, töntigt. Men vafan, jag hade ju suttit med uppgiften i en timme lite drygt). Men som sagt, bara att bryta ihop och komma igen. Så jag tog mig i kragen och skrev om allt. Den blev dock inte lika bra som den första men vad skulle jag göra(?). 
 
Mina planer för dagen;

  • Städa rummet (behövligt)
  • Kanske hjälpa mamma och Linnéa med att baka bullar (iallfall äta lite deg)
  • Läsa min bok
  • Kolla på EM-finalen i handboll
  • Softa och chilla
  • Funderara över när det kommer bli vår
  • SOVA!

PUSS / JULLAN


I'LL GO

kul i bilen

HEJ! Denna dag har varit som en helt vanlig dag. Konstigt. Firade min kusin, han blev nöjd med presenterna. Tur det får man väl säga. Mös lite med de andra kusinerna också, plus alla katter och lilla Diesel.
Åkte direkt till duve sen med pappa eftersom A-laget i handboll skulle spela match (pappa är tränare). Matilda kom dit och kollade med Linnéa och mig, galet nice att få se henne igen. Det var ett halvår sedan räknade ut, helt sjukt. KAIK vann iallfall, vilket var tur.
Kvällen har betstått av att chilla och softa. AH, sånt som jag gillar. Lina kunde inte komma över eftersom hon har gått och fått huvudvärk, annars kunde det passat bra med en myskväll med henne.
Snart ska jag sova tror jag, eftersom det är en dag imorgon också. AH, jag vet det är det efter varje dag. Men ändå, imorgon är det en speciell dag. Eller nej, inte speciell kanske, men jag vet vad jag måste göra. P-L-U-G-G-A. Tyska står på shemat. Ska redovisa ett steg i kursen på måndag, jag har inte börjat. WOPSI! Om jag hade varit en duktig flicka hade jag kunnat gjort det ikväll, men jag var tyvärr inte det då. TYVÄRR.
Nu ska jag sluta skriva massor med goja, ingen orkar ändå inte läsa. Loppkojan väntar på mig, känner att det ska bli skönt att vila ögonen lite. Sleep tight kompisar!

PUSS / JULLAN


DU KAN SKRATTA ÅT LIVET

Åh, vad jobbig du är ibland bloggen. Har ingen ork till dig längre.
Men okej, ger dig en chans. Ska sammanfatta dagen lite tänkte jag; vaknade ett, duschade, cyklade ner på stan (läs; gick, syrrans cykel pajja efter halva vägen) fikade med saknade tjejer, de va nice & mys plus att det måste göras om, snartast!
Ikväll har jag bara softat, chillat och tagit det lugnt. Snackat med min bästa vän om allt mellan himmel och jord. Jag är glad att jag har en sådan vän, väldigt glad.
Jag borde snart sova, ska upp tidigt imorgon då jag ska fira min lilla kusin som fyllt 13 bast. Måste innan läggdags ladda datornbatteriet så jag kan ta med den i bilen, ah så fåre bli! Sov gott gullungar.

PUSS

FAMOUS GIRL

Jag har alltid haft en liten förälskelse i denna på kille, han sviker en aldrig.

Snö, ja snö. Säger det igen, jag hatar snö. Det kommer ta 4939358 år tills snön blir till blask. Jag hatar blask.
Nog om snö. Snö är bara vatten.
Idag har skolan tärt på mig. Dagen började sämst, det tog 50 minuter att åka tåg idag. Hur lyckas man att åka så länge när det normalt tar 20 minuter? Jo, så här lyckas man; Kör extra sakta för det är ett vagnfel, rök inne på en toalett så att brandlarmet startar och tåget måste stanna upp i en kvart.
Ikväll var det träning, det gick ovanligt bra för min del. Jag är nöjd, jag visade engagemang helt enkelt.

Planerna imorgon lyder som följande; jag ska sova tills jag inte är trött (ca. klockan 1) anledninge till detta faktum är att jag är ledig imorgon. Sedan ska jag njuta av min lediga dag, sen ska jag möta upp Tove, Erica, Haza och Lina på stan. Vi ska fika och bara mysa! Jag längtar redan. Men först, sova!

PUSS / Jullan

VALUE OF MY LIFE

Trevligt med lite snö kan ju tyckas, med betoning på lite. För mycket snö är inte kul, som nu. Jag och Linnéa var som två snögubbar när vi klev på tåget, inte okej!
Kom nyss hem, ska snart göra mig en kopp te sen ska jag göra några naturkunskapsuppgifter, hur upphetsande det än låter så måste jag ändå göra det. Eller egentligen behöver jag inte, men ja. Ni hajar.
Ta det lugnt i snön kompisar!

Vill helst av allt bara pussa på min bebis Diesel

Latero / Jullan


MONSTER

Träningen gick bra, eller bra och bra. Jag gjorde inte det jag kom för att göra; flickis-flickis. Men det är så svårt, hur fan ska jag ta mig runt?
Nu sitter jag i min säng med datorn i knät och börjar tänka på refrängen. Imorgon får Linnéa, jag och Lina skjuts av mamma. Hon är för bra hon! Har inte lust att cykla i snöstorm imorgon, som det sägs ska bli. Har bara ett ord att säga om de; USCH.
Ne hörni, vi hörs!

NATTI / Jullan

I'M STRONGER THEN THIS

Hallå? Hur skönt ser det där inte ut då? Mitt favoritställe i hela grekland.

Hejhallå! Idag var jag hemma tidigt, tre! Galet skönt. Har bara legat i soffan och tagit det lugnt sen dess, kollade lite på handboll oså. Näsan rinner fortfarande och jag nyser en gång i minuten känns det som. Men det hindrar mig inte ifrån att träna. När jag har 40 graders feber och halsont så jag inte kan prata då skippar jag träningen. Plus att vi ska tävla om en vecka. Jag MÅSTE klara flickis-flickis idag, annars är jag körd.
Ska kika lite till på the City, sen ska jag slänga på mig träningskläderna. Hör kanske senare sweeties!

Puss / Jullan

USCH FY BLÄ

bebis Jullan på Öland - ta mig dit

Jag ber om ursäkt för mitt senaste inlägg, väldigt deppigt. Skolan idag rullade på bra, slutade fyra. Väl hemma tog jag på mig myskläder och slängde mig i soffan. Sen låg jag där hela kvällen, känns lite bättre nu. Känner mig tvingad att åka till skolan imorgon även fast jag vill vara hemma och sova. Men jag vill inte missa två viktiga föreläsningar. Bara att bryta ihop och komma igen som min kloka syster sa idag. Jag har redan brytit ihop så nu är det bara att komma igen.
Imorgon är det bara två lektioner, på onsdag är det temadag på förmiddagen och så har jag en lektion på eftermiddagen. På torsdag är det en lugn dag och på fredag är jag (förhoppningsvis) ledig, om jag inte behöver gå på basgruppen. Gäller att tänka positivt mina vänner.
Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa min bok, bäst att ha den utläst så jag slipper streckläsa den sista veckan. Känner igen den situationen! 
 
Kan även passa på att gratta min kusin Theo som fyller 13 år idag. Konstigt, jag minns det som igår när han drog mig i håret hela tiden.

Puss & godnatt / Jullan

SNUVIG

Sitter i skolan once again. Mår inte alls bra idag, förkyld och jävlig. Men bara att köra, vill inte missa något i skolan. Fick ett sms av Eve nyss och hon sa att hon också var sjuk, kul. Slutar fyra idag, det känns sämst. Hemma fem, och då måste jag plugga. När fan kan det bli något bra?
Vilket positivt inlägg det blev, men det kan ju inte vara bra allt jämt.

Latero!


HE ATE MY HEART



Egentligen orkar jag inte skriva ett enda ord. Är för trött, ser knappt tangenterna. Ont i halsen har jag också och näsan bara rinner, nice. Dagen har varit mye bra. Evelina kom vid två och åkte hem halv 8, en heldag alltså med bakning och mys. Kul vare. Kvällen bestod inte av mycket annat än mys framför tv;n, orkade inget annat. Min bror har kommit till Katthult också, det gillas.
Snart ska jag sova, min kropp behöver de känner jag. Imorgon ska jag antagligen följa med pappa till Linköping, A-laget som han tränar ska spela. Kan ju vara kul att se, annars ska jag plugga hemma. Handboll eller plugga? Rätt svar handboll. Mest behövliga svar är plugga. Får sova på saken. 
 

Puss godnatt

UTAN ETT LJUD

Snart kommer Eve. Då ska vi handla sen ska vi baka, det blir nice! Har hunnit med ganska mycket idag; städat, duschat och lyssnat på musik. Nice de med! Nu ska jag fixa mig lite, hon kommer snart.

Laterooo!


SO SICK

SOMMAR NU TACK GUD!

Vilken bra uppdatering märkte jag nu. Ironi mina vänner, ironi. Jag har inte tid att blogga längre, skolan tar upp för mycket tid. Slutade fyra idag och var hemma vid fem, pappa hämtade Linnéa och mig från stationen. Fast vi hade cyklar, fast han inte orkade, han är bara för bra min far. Väl hemma njöt jag av fredagen. Sen gick Linnéa över till Lina, eller gick? Vi sprang, hela vägen. Tog två minuter ungefär (wow). Hemma hos lilla Lina kollade vi på tv och snacka, sånt som vi är bra på. Mye mysigt, Lina är också för bra hon.
Kom nyss hem och sitter nu på min vanliga plats i sängen och lyssnar på musik och bara njuter av ledigheten. Har helt snöat in mig på "so sick" av ne-yo. Jag vet att den är gammal men jag smälter av ne-yo´s röst och texten är bra. Ah, de va det. Imorgon ska jag upp skapligt tänkte jag, måste städa rummet innan Evepeve ska komma. Vi ska baka och ha en mysdag helt enkelt.
Avslutar detta inlägg med ett citat som är mycket vanligt i min skoldag och inte minst i klassrummen; du driver med mig gudscha! (du driver med mig gud)

Puss


YOU DON'T KNOW THIS

Tja! Jag har inte mycket att komma med just nu, vill bara sova. Träningen gick bra, men måste visa mer enagemang i mina helskruvar nu. HEHE. Men sen gick de! Friståendet satte vi idag, helt sjukt att man blir mer svettig av fristående än av trampett. Tycker iallfall jag. Ni fattar säkert inte ett skit av vad jag skriver. Bättre att jag sover, gör ändå ingen nytta för världen. Imorgon tar jag 9-tåget, fast jag kan ta 11-tåget. Men jag är en ambitiös elev som åker och pluggar ändå! Imorgon kväll ska Linnéa och jag umgås med bästa Lina. NICELY! 

 PUSSSSSS


BLABLA

Bästaste

Bla bla, har inte tid att skriva något vettigt nu. Anywho, sitter i skräddare i sängen och ska snart byta om till träningskläder. Dagen har kort och gott varit great. Eller ah, den har varit bra. Inge mer snack, byta om va det.
Slänger in ett inlägg innan sovdags I think!

LATERO!

NO DAY

Tänkte inte göra någon stor grej med detta inlägg så nu säger jag bara att jag ska gå och lägga mig nu. Nu vet ni, ni kan ju också skriva upp att jag har varit i skolan idag från halv nio till klockan åtta. Sammanfattningsvis; jag är trött. Nya tag imorgon Julia!

Puss godnatt

NATTI

Träningen gick OK, bara OK. Inte bra, måste visa lite mer engagemang i mina saltosar påstår Lotta. Men det blev bra tillslut. Jag har faktiskt varken ork eller lust att skriva något mer just nu, jag känner mig både trött och lite irriterad. Något som gör mig på gott humör är att mamma ska skjutsa Linnéa och mig imorgon till stationen, det känns väldigt bra med tanke på min vurpa med cykeln idag. Aja, det är väl bara att resa sig och ta nya tag. Nu ska jag sova, är hemma nio imorgon. NIO!

Natti Jullan


SJ, SJ

lite sådär lagom bra

Jahapp idag var det konstaterat, jag och SJ är inte vänner. Idag var jag på dåligt humör konstant tack vare att tåget var inställt imorse. Bra dag att ställa in ett tåg också, missade halva föreläsningen. SJ kan gå och dö, snön med.

Snart ska jag byta om till träningskläder, sen träna i 2 timmar. Skönt må jag säga, inte bara att springa av sig utan också träffa laget som jag tycker så mycket om. 
Imorgon börjar jag 9.30 och slutar klockan 20.00. Öppet hus är inte någon höjdare! 
Nu ska jag sluta vara negativ, måste ta mig i kragen och byta om. 

Latero 

BE STRONG...

...och hur fan ska man kunna vara stark när allt känns som det gör. Allt är bara svårt, jag vill ha vår. Vår och sommar då är jag nöjd. Jag vill inte gå i skolan. Vill inte. Men jag måste, och jag ska. Ont i magen har jag också, så jag skulle kunna spy och svimma på samma gång, Jag ska sluta tycka synd om mig själv. Försöka tänka bort förra årets beskymmer och fokusera på nutiden.
Förlåt, men ville få det ut mig bara.

Jag ska alldeles strax krypa ner här i sängen, men först ska jag kika lite till på mina favorit bloggar. Imorgon är det tidig morgon som gäller, inte alls kul. Bäst att släcka ner nu, sleep tight!

Later Jullan


MONDAY

Hallå där. Dagen idag har varit en typisk skoldag i mitt liv. Samma gamla visa. Tråkig visa. Slutade skolan fyra, hemma fem. Men sånt man får ta, jag ska inte klaga jag har ju faktiskt valt det.
Jag har inte gjort ett skvatt sen jag kommit hem, har bara lagat lite mat och softat framför soffan som jag tänker fortsätta med. Ikväll blir det en tidig kväll för fröken Rüdén känns det som. Ska skypa lite med Eve klockan 9, sen ska jag sova. NICELY!

Latero


Jamen nu är det ju inte jag på bilden, men jag skulle lätt kapa min högra arm för att se ut som MK.


22.10

Ida tyckte inte om förslaget att klippa lugg, hon är ju trots allt frisören i det hela. Så borde kanske lyssna på henne och låta bli. Men jag vill ändå, HEHE. Nej, men vilka problem. Finns värre problem här i världen så nog pratat om de.

Jag har inte mycket att komma med såhär en söndags kväll, klockan börjar slå natten så skulle egentligen behöva sova. Hade först tänkt att jag skulle läsa lite i min roman, sen sova. Klockan står på 7 och tåget går 9, är hemma fem vilket inte lockar. Jag kommer hata måndagar framöver, att ha tyska sista timmen av dagen är inte direkt en höjdare. Men som sagt de finns andra problem här i världen. Jag har iallfall något att längta till, Grekland i sommar. Dör av längtan, jag vill ha sol och värme. NU!

over and out Jullan


I WANT

Jag har funderat jättelänge nu på at klippa pannlugg. Men jag vet inte om jag vågar, skulle verkligen behöva en förändring när det gäller håret. Jag är trött på mitt hår! Å andra sidan vet jag att jag kommer ångra mig, men vafan det är bara hår. Det växer, och vad gör det om hundra år om jag klipper mig nu? Jag vill, jag vågar inte, jag vill, jag vågar inte, JAG SKA!

Bilden är inte den bästa men ni hajar!


HAPPY

Jullanbullan för några sekunder sedan

TJA! Klockan har precis passerat 1 och jag har faktiskt hunnit med ganska mycket idag. Jag har vaknat (wow), jag har duschat och städat lite i mitt rum. Ganska bra tycker jag! Vid tre ska jag, mamma och Linnéa hem till mammas guddotter som fyller år idag. Det blir kul!
Nu ska jag nog läsa lite i min roman "på västfronten intet nytt" av E.M Remarque, spännnade jag vet! Jag läser dock inte för skojs skull utan för att jag måste.

Latero

TREAT ME RIGHT


Satt nyss och dreglade över monkis nya sortiment. Jag dog lite smått när jag såg alla godbitar, tänk när man kan ha på sig shorts igen och stora tröjor, solglasögon! I grekland, med brunbrända ben. Nej, nog med fantasier. Den tiden kommer, bäst att fokusera på nuet istället. Det kalla, vita vintern är ju faktiskt inte över även om jag vill det så gärna. Allt är så mycket lättare på sommaren de måste ni hålla med om gott folk! Alla verkar mycket gladare och man får mer tid ute. Nu kan man ju knappt vara ute, men när man väl är det så fryser man ju ihjäl. Inte nu kanske, nu är det ju knappt minus ute. Nu är det ju rena rama sommaren om man jämför med för några veckor sedan.

Idag har jag inte gjort allt för mycket, oherhört skönt. Jag sov länge och tog dagen som den kom bara. Va dock en stund nere i hallen och kollade på sverige cupen. Alltid kul med lite handbollstittande. Träffade även fina-carolina och mallan ifrån klassen där nere, alltid trevligt att se dem må ni tro!
Nu funderar jag på om jag ska sova eller om jag ska fortsätta dregla över lite kläder, kanske lite bikinisar som jag kommer bo i tre veckor sedan. Ah, jag tror de blir andra alternativet.

peace and love


SOMETIMES

Godmorgon eller godförmiddag kanske man säger! Jag vaknade iallfall för en halvtimme sen så det är still morgon för mig. Just ligger jag i sängen och lyssnar på gamla låtar, nicely! Idag har jag inga planer vad jag ska göra, de visar sig. Men ska iallafall försöka städa mitt rum och göra lite andra vettiga saker. Snart tror jag att jag måste kliva upp ur sängen för något säger mig att jag kommer fasta här hela dagen annars, det skulle ju inte vara så bra.

Latero


LUCKY

Hej töntar! Jag kom typ nyss hem ifrån Evelina, de va typ en störtkul kväll som bara typ måste göras om. Vi har mest suttit vid hennes dator och lyssnat på gammal musik, massor låtar jag har glömt bort helt totalt. Iallfall, vi kikade på en film också fast inte så mycket det slutade ändå med att vi gjorde massor oseriösa videos. Evelina försökte lära Linnéa och mig en dans också, men det gick mindre bra! Tack Evelina att du stod ut med mig och Linnéa ikväll iallfall.
Snart ska jag släcka lampan men först ska jag kolla vidare på lite bloggar. Sedan ska jag drömma om något bra, en strand i grekland eller kattungar eller något annat jag tycker om.

NATTI Jullan


Vi fick verkligen till det på denna bild må jag säga


EVEPEVE

SNYGGISAR!

FALLING IN LOVE IS BAD

Hola bloggen! Idag sov tills jag blev trött, eller ah typ. Linnéa väckte mig klockan ett då hon hade varit uppe en timme. Hon var lite ensam så jag var tvungen att stiga upp. Men jag var iallfall utvilad efter att ha sovit i ungefär 13 timmar. Vi åt en god frukost och sedan har jag inte hunnit med så mycket. Linnéa och jag ska snart städa hos katterna (kaninerna) de behövs, sedan sklle jag nog behöva plocka i mitt rum också. Ikväll ska Linnéa och jag till Evelina, hon verkar vara frisk så drar en filmkväll. Nicenice, New moon och 17 again står på shemat har sett båda men kan inte få nog av någon av dem.
Nej, nu ska jag agera en snäll matte och städa hos de små djuren. Hörs senare.

lateroo


I NEVER SAID THANK YOU FOR THAT

favorit i repris, ge mig 16 juni NU HELST!

Hur kul får man ha? Jag har precis läst min egna blogg fast översatt på tyska. Jag blir rädd för mig själv, jag kommer snart tänka på tyska. Abschlissen, de ordet sitter fast i min hjärna. Tack vare Eve.
Nu på kvällen så tränade jag, det gick inget vidare. Men kan skylla på att jag var lite trött... Några överslag på hästen blev det iallfall (ja på hästen).
Idag bokade mamma och pappa resa till Grekland! Om 5 månader ligger jag på en strand i Grekland, ryser när jag tänker på det. Grekland asså, vilket land. Har allt, tre fucking veckor blir jag borta.
Nu ska jag sova, tänkte sova tills sommaren är här. Så när jag skriver nästa gång är det säkert skolavslutning, sen åker jag till Greklandet veckan efter de! Lovely!

Godnatt ungar!


I DON'T CARE

Bara för att jag saknar min lilla pluggis

Hallå, min statistik sjunker. Betyder det att jag är dålig då? Ni behöver inte svara på frågan för det vet jag redan att jag är, men jag hinner faktiskt inte blogga. Skolan tar upp hela dagarna. Dag ut och dag in, skola skola skola.
Idag var alla tåg inställda och ersatta med buss. Blev alltså 45 minuter dit och 45 minuter hem, NICE!
Men nu har jag helg, kan inte beskriva den härliga känslan att ha det just nu. Kom precis i rättans tid.
Imorgon ska jag sova till sisådär 2! Sen förhoppningsvis ska jag och Linnéa till Eve och ha filmkväll. Bara hon är frisk, KRYA PÅ DIG EVE! Annars kommer vi ändå, hur sjuk du än är. Bara att välja!
Ikväll är det träning (tror jag) innan dess ska jag sova, sova, sova och sova. Nicely!

Later Jullan

I REMEMBER LOVE

Denna dag är inte värd att nämnas. Men kan säga såhär; SJ suger, jag hatar att jag blir nervös inför viktiga redovisningar och att jag är redan jävligt trött på skolan.
Jag har ställt klockan på 21.35, när klockan ringer så ska datan stängas av punkt slut. Sedan ska jag 21.36 ligga i sängen och plugga religion. Har MVG-prov imorgon, imorgon är förövrigt min sista dag i skolan den här veckan. Känns lite sådär lagom skönt! Snart ringer klockan, JAG ORKAR INTE!

godnattpuss Jullan

YOU KNOW YOU ARE DEAD WRONG

Kärlek - Bästa vän & KG 

Efter att ha letat efter in idominsalva i ett x antal minuter är den äntligen hittad. Nu är det så att jag inte vill se ut som en fjortis med idomin-putande läppar! Nejnej, endast för att min läppar är torra som fnösken såhär på vintern. Okej, kanske lite för mycket information men ni fattar vinken (eller säger man vilkeln?)
Fick just reda på att vi hade träning idag av Idagullfia, OPPPSSSIIII! skulle vara ganska skönt att springa av sig lite extrakilon man samlat på sig såhär på lovet. Men bättre lycka nästa gång.
Har absolut ingen fantasi just nu så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jo, juste. Jag var ute hos katterna förrut, katterna är våra kaniner. Linnéa och jag kallar dem för de, men Linnéa har börjat blivit orolig och säger att vi kanske borde sluta för dem kan ju faktiskt tro att dem är katter. Skulle ju vara tråkigt, kaniner har faktiskt också känslor! Ah, de va de. Hoppas ni antecknade, som jag gjorde i två timmar idag! TVÅ TIMMAR! Man måste bara älska alla föreläsningar vi har på kunskap, ujuj! Sista timmen hade vi ett seminarium i matsalen, för dem som inte vet vad det är så är det ett sorts prov som man gör i grupper. Eller nått, vet knappt själv så lita inte på mig. Men iallfall, när vi hade de så sov jag.. eller inte bokstavligt talat, men nästan.

Känner att jag borde sova nu, men först ska jag läsa igenom tyskan en eller två gånger. Ska sedan be till gud att han ska göra så att det kommer gå bra imorgon. Ah, det ska jag göra. Har bara redovisningen imorgon, men som sagt jag är duktig och drar till skolan vid 8. OVÄRT kanske ni tycker, men själv tycker jag det är ganska VÄRT! Då jag behöver plugga på religionsprovet som är på torsdag. På fredag ska jag sova bort hela dagen, ah för tänk att jag ska det!

Puss och godnatt gullisar

I'M FINE WITHOUT YOU

What's up? Själv sitter jag vid tv;n och bara njuter. Egentligen vet jag inte varför jag njuter, men kan vara för att jag inte pluggar just nu. Och kan vara för att min bästaste underbaraste skola har tagit bort massor av våra lektioner den här veckan. Som imorgon tillexempel, då har jag bara redovisning i tyska men den är klockan kvart i två. Men åker till skolan ändå ganska tidigt, har lite att plugga på. Duktiga jag! 
Det vart inte bibblan idag, vi stannade kvar i skolan istället till fyra ungefär. Helt sjukt, jag hann med mer på två timmar än vad jag hann med igår på bibblan och där var vi i fyra. Bibblan kanske inte va så bra som jag trodde... Lite iallfall!
Nu ska jag göra mig en kopp te, sen ska jag läsa igenom tyskan en gång. Ska snacka med Eve på Skype sen, vi ska redovisa för varandra. Hur bra? Mye bra tycker jag, slänger in ett inlägg sen (läs;kanske)

Later dudeeeeeeees Jullan


Jag skulle kunna dö för att få bruna ben igen just nu


MY HEART AIN'T A BRAIN


Kan inte fatta att jag var just där för ett halvår sedan, TA MIG TILL GREKLAND NUUUUUUUUU!


Bra bloggaerska jag är! Verkligen! Ni känner väl hur sarkasmen bara flödar. Idag har jag inte legat på topp om man säger så. Jag vaknade vid nio eftersom Linnéa och jag tog elva tåget till skolan. Efter många om och men så åkte vi iallfall. Tur de för vi hade basgrupp, men det var det enda vi hade så det var ganska ovärt att åka dit. Vi va i skolan i 45 minuter, och åkte tåg i nästan en timme sammanlagt. Smarta tjejer! Snarare duktiga.
Efter den "långa" skoladagen träffade vi Eve på bibblan, det börjar verkligen bli vårat favoritpluggställe nu. Hehe. Idag fick vi ganska mycket gjort, eller ah. Det kan väl diskuteras. Hemma var jag vid 6 och då pluggade jag, är klar med tyskan nu så det känns skönt! Den ska redovisas på Onsdag. Sen har jag MVG-prov i religion på Torsdag, KUL! Jag känner mig redan stressad, efter en dag i skolan, EN DAG! Mindre bra tycker jag.
Jag är inte bara stressad av skolan utan av allt just nu känns det som. Jag har inte kikat på några bloggar idag, jag har inte varit inne på facebook vafan är det med mig kan tänkas. Jag måste lugna ner mig, take it easy liksom. 
Ahjuste, jag ska få min bloggdesign fixat nu i veckan! Av Viktoria, det kommer bli super det känner jag på mig. Viktoria är bra på sånt, det vill jag lova.
Nu ska jag logga in på Skype och skypa (heter de så?) med Evelina, vi måste planera lite inför morgondagen. Blir troligen bibblan imorgon med. Bibblan is the shit! 

Puss och godnatt Jullan 

S-S-SKYPARN

Evelina drog hem vid åtta, vi pluggade hela dagen (om man räknar bort den stunden vi lyssnade på musik, fikade, gjorde muffins, fixa skype och skypade även fast vi satt brevid varandra) Aja, klar är jag iallfall, det var ju mitt mål så det känns bra. Var även och laddade tåg-kortet så nu är det bara att åka till Norrköping igen. Ska dit imorgon, även fast jag tror att vi inte har någon basgrupp. Så det kan visa sig imorgon att vi inte har några lektioner. Hoppas vi har basgrupp, annars är det ovärt.
Nu ska jag faktiskt krypa ner, imorgon blir det plugg igen. Den här gången på biblioteket, vårat nya favoritställe! Ohjaaaaaaaa.
 
Puss Jullan


det enda positiva i skolan; min bästa klass 1:6!

PLUGGIS


Hejhallå! Just ni sitter jag i Linnéas soffa med Eve bredvid mig, Linnéa sitter i sin säng. Alla tre sitter med varsin dator i högsta hugg och skriver på våra tyska-arbeten. Otroligt duktiga är vi tycker jag! Imorgon äre back to school som gäller, jag tycker det ska bli skönt och få lite rutiner igen.
Nej, nu måste jag fortsätta. Bloggar lite senare om någon bryr sig!

Lateroo


TUNG OCH TYST OCH TVÄR

Saknar min lilla pojke, ingen är så bra som lilla Diesel

Godkväll kära vänner! Idag har jag varit på äventyr må jag säga. Äventyret började med att jag vaknade klockan (hör och häpna) åtta! Gick otroligt bra måste jag säga, jag som trodde att jag skulle stänga av mobilen och somna om. Men icke sa nicke, klockan 9 var the hole family påväg till Västerås. Det var kul att träffa brorsan också, det är det alltid. Fin lägenhet har han också!
När Alex drog till samlingen så åkte mamma,pappa,Linnéa och jag in till stan. Sjukt stort var det! Jag börjar allvarligt undra om jag har blivit shoppoholic? Varje gång jag besöker ett köpcentrum eller någon klädaffär köper jag något. Idag fick jag med mig hem ett par jeans, en blommig blus & ett par skor. Skorna va to die for om jag får säga det själv, precis sådana jag var ute efter. Puss på dem! Skulle gärna velat haft dem i sängen, så mycket gillar jag dem. Nej, nog om det. Matchen gick sådär för IVH Västerås. Men brorsan spelade brabra, han blev matchens lirare så det var ju iallfall något positivt.

Väl hemma gjorde jag inte allt för mycket. Smed lite planer igen med Eve, ska plugga imorgon också. Fast hemma hos Linnéa och mig och inte på biblioteket, hehe. Imorgon har jag bestämt att jag ska vara klar med tyska-skiten. Sedan ta nya tag när skolan börjar på måndag. JA! Hör och häpna alla K-holmare jag börjar på måndag. Men å andra sidan hade vi på Kunskap tre dagar längre sommarlov, plus att vi är lediga på fredag.
Snart ska jag släcka nattlampan för idag och ladda batterierna till både mig och datorn.

Sleept tight sötisar


någonting bra ur allt

Sängen och jag har kommit väldigt bra överens idag, har tillbringat (kolla Linnéa jag skrev inte spenderas som du hatar att man gör) halva min dag här. And I like it!
Hade inte tänkt att skriva ett långt inlägg utan tänkte bara informera om att imorgon ska jag gå upp klockan 8!(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Nej, jag har inte gått och blivit tokig. Jag ska nämligen besöka min kära storebror som numera är bosatt i Västerås. Självklart ska inte bara jag åka utan jag och la familia. Så morgondagen kommer alltså tillbringas i Västerås vilket innebär en hel del handbollstittande och annat skoj här i världen.

 Om man skulle släcka ner datorn och försöka sova, ska ju trots allt upp tidigt imorgon. Men om jag inte kan sova kan jag ju alltid försöka räkna hur många gånger jag säger "du driver" på en vecka (453956934 ggr) ANTECKNA!

Godnatt boys and girls

BRRRRR

Skapligt kallt det är ute nu, jag dör (typ). Var som sagt nere på stan och fikade med ett gäng bra tjejor! Danijela som jag inte har träffat på typ 1 år som är en av mina bästa vänner sen jag var liten, och såklart Linnéa och Lina som jag träffar oftare. Mysigt vare iallfall att fika och bara snacka om allt och alla. Det måste göras om, måste måste. Vi kollade lite på rean här i stan också, men det mesta var utplockat och jag kände inte för shopping idag. Har köpt så mycket så nu får det vara bra, bättre att spara pengarna till vårkläder sen. Som för övrigt kan komma till butikerna nu så man slipper rean. 
 Jag kom nyss hem, tänkte att jag skulle sätta igång och städa mitt rum. Vilket är väldigt behövligt. Men först ska jag chatta lite på msn med min syster, då förstår ni ju hur kul jag har! Återkommer lite senare, men tills dess får ni ha det så bra. Det ska iallfall jag!
slänger in en dagens också för den som är intresserad; 

tröja; vero moda, leopard-jeans; H&M, hårband; Monki,
smycken (ringar & armband); presenter, och lite random

LATER!

+++FREDAG


Jag vaknade nyss, skapligt trött jag är nu. Har precis sett ett halvt Glee-avsnitt eftersom halva inte kom med i inspelningen, KUL! Snart måste jag fräscha till mig och klä på mig, för snart ringer Danijela och sen ska vi ner på stan och fika. Det blir underbart!

Later dudes!

GODNATT BLOGGEN

Nu sitter jag här igen, på min vanliga plats den här tiden på dygnet (i sängen för dem som inte fattade). Iallfall så har jag inte gjort allt för mycket sen jag skrev det senaste inlägget.
 Imorgon ska jag försöka vakna tidigt, eller ah iallfall vid halv elva. Anledningen till den tidiga uppstidgningen är för att halv 1 ska jag, Linnéa och Lina vara på plats nere på stan för att möta upp Danijela som för övrigt är mycket saknad. Vi ska ta en fika och jag känner på mig att vi har mycket att snacka om, det blir great! 
 Kanske är dags att försöka sova nu, annars kanske jag inte kommer upp imorgon och det vore ju förargligt.

Godnatt guys!


waiting all my life

Pluggisarnaaaaa


Jag vaknade klockan tio imorse vilket var det tidigaste jag vaknat detta lov. Vid elva träffade jag och Linnéa Evelina på biblioteket, som jag redan hade räknat ut så gjorde vi allt annat än att plugga. Istället för att plugga gick vi till Sultans och fikade. Kaffe latten smakade allt annat än kaffe latte och chokladkakan vi smällde i oss smakade inte choklad. Men glada ändå släpade vi oss tillbaka till biblioteket. Vi fick lite gjort iallfall, jag är snart klar med tyskan så det känns bra.
Kom nyss hemifrån duve där jag har tillbringat kvällen, Haza, Lina och Linnéa var ett bra sällskap må jag säga!
 Nu ska jag fortsätta att sitta vid datorn, eller egentligen är det datorn som sitter på mig. Men what ever, ni hajar. Slänger in ett inlägg innan läggdags.

Later dudes

screw you

Lite värme, brunkropp och lite Grekland - då, då är jag lycklig!

Men hej igen! Jag har precis satt mig i min säng, efter att ha spelat monpol med Linnéa. Vi hade på oss varsinn ansiktsmask och så satt vi där i våra pyjamaser på Linnéas golv, det va en ganska vacker syn må jag säga!
Men nu är iallafall ansiktsmasken avsköljd och jag är redo för natten.
Idag har jag smidigt lite planer om morgondagen med Evelina. Vi ska träffas och plugga, WIHU! Men som sagt så är det väldigt behövligt. Själva tyskauppgiften vi ska göra är inte något som jag gillar, men Evelina är saknad så det ska bli kul att träffa henne. Något säger mig att det kommer sluta med att vi inte kommer plugga. Men då har vi ju varit så smarta så vi ska inte träffas hemma hos någon, utan i biblioteket. Smart va? Tycker vi iallafall, för där finns inga tv-apparater eller annat farligt man kan fasta vid. Otroligt bra tycker iallfall jag (åh! Det rimma)

Imorgon ska jag också ner till kära duveholmshallen och kolla på fotbollscup, kan ju bli kul. Lina ska med, och det gillas ju! Hoppas på att det inte är lika kallt imorgon.
Kyla är inte skönt! Jag gillar värme, värme & sol. Mamma och pappa har håller på att kolla på resa till Grekland i sommar. Så det blir nog Grekland i sommar också, det säger jag verkligen inte nej till. Det skulle rädda min vårtermin, då har man något att se framemot.
Nu ska jag fortsätta drömma vidare om värmen, och vem vet jag kanske vaknar upp på en strand imorgon. Annars kan jag ju alltid trösta mig att sätta på datorn för min startskärm är en bild på en underbar sandstrand. Alltid något you know.

Later snyggisar

COLD

snygga tjejer

Några grader varmare skulle faktiskt inte sitta helt fel nu, med tanke på att man fryser ihjäl varje gång man går ut. Medan när jag kommer in så håller jag på att dö av värme, men jag kanske får skylla mig själv eftersom jag sitter vid öppna spisen, men ändå. Det kan inte bli lite mittimellan eller så?

Nog om väder. Idag har så lämnade vi tillbaka Diesel (hunden) som har bott hos oss i ca. 2 veckor till min moster. Stackarn grät när vi åkte, eller ah. Det såg ut som det iallafall. Jag saknar honom redan.
Nu ska jag nog sätta mig någon annanstans i huset, känns som jag sitter i ett varmt land. Vilket inte skulle vara helt fel nu. Någon som är på eller? Jag ska också fortsätta titta på bilder på Ashley och Mary-Kate Olsen. Älskar dem och deras klädstil, då vet ni!

Later dudes


deep inside I hope you feel it to

Är sjukt imponerad på mig själv! Jag har hunnit med så mycket idag. Jag hann även med att städa, fast bara lite. Det ser i allafall inte ut som ett bombnedslag som innan. Jag har även spelat monopol med syrran. Jag var nästan pank förrut men nuså, pengarna bara rulla in! Heja Jullan.
Just nu sitter jag på en hård trästol (aj) medan Calle Kristianssons album och spelas på högsta volym, Julia gillar om man säger så.
Snart kommer mina kära vänner Moa och Matilda som ska sova här i natt. Vi ska sova i brorsans gamla rum, mysigt värre! Tacos och film kör vi på också, ser man på Julia gillar det med!
Måste också tillägga att jag sitter vid våran stora bärbara dator, jag är rädd för den! Den är så stooooooooor mot min lilla 10 tummare. Ah, det var de, NU kan ni börja anteckna...

Later

you are my star

Idag var jag verkligen uppe med tuppen (med tanke på att jag vaknar vid halv ett varje dag) för jag vaknade redan vid halv elva. Jag har hunnit med att tvätta, varit ute med vovven, sytt (okej. Mamma sydde, men jag hjälpde till!) och lagat mat (jaja, mamma gjorde de med men jag kollade iallafall på) Nu känner jag mig som en riktig hemmafru, en desperat sådan en med tanke på gårdagens inlägg. 
 
Jag har inga planer för den här dagen. Men städning i rummet skulle vara väldigt behövligt, men om man gillar att rummet ser ut som 7 svåra år och ett bombnedslag så kan man ju låta bli. Men jag ska inte låta bli. Och med tanke på mitt roll som hemmafru så blir den ju ännu mer fullbordad om jag städar också. Värt att tänka på!
Nu ska jag kolla till tvätten, vore ju inte allt för kul om jag skulle misslyckas med den. Jag kan lugna er med att jag slänger in ett inlägg sen om hur tvätten... eller nått sen.

Later


 
Min gungstol som i nuläget är min garderob skulle man kunna säga.
 

and you fell in love


Bästa, bästa vovven


Godafton mina kära läsare!
Någon av er kanske är uppmärksam och har sett att jag har gjort om min design igen. Hehe. Man kan ju ha blandade åsikter om den, själv tycker jag inte om den. Jag får panik, jag har suttit med den i flera timmar nu och den blir ju inte bättre. Kan inte NÅGON hjälpa mig? SNÄLLA! Jag är i desperat behov av hjälp.
Nej, nu ska jag inte haka upp mig på designen, för vad gör den om hundra år liksom? Precis, inte ett skit.

Den här dagen har jag gjort det jag gjorde igår, i förigår, i förförigår osv. Ja, ni fattar. Jag har inte gjort ett smack. Sjukt skönt tycker jag.
 Men snart börjar skolan, vardagen och de gamla rutinerna. Sjukt skönt det med, men med undantag för skolan. Den slipper den gärna några veckor till, nemas problemas. Med tanke på mitt nya shema så slipper jag den gärna eftersom jag nu måste ta tidiga tåg till skolan och sena tåg hem. Känns ju mindre skönt.
Jag får hoppas på att vårterminen bara blåser förbi likt vinden och att det blir sommarlov snart. Skulle ju inte sitta fel. Sen hoppas jag också att lärarna ger oss mindre prov och läxor och ger mig bättre betyg, det är kanske inte så troligt eftersom det är Kunskapsgymnasiet jag talar om. Men man kan ju alltid hoppas på de bästa.
 Nog om skolan, nog om framtiden. Just nu tar jag bara varje dag som kommer. Skönt att ha det så, och inte ha massor med planer man ska göra. Blir bara stressigt och sånt tycker jag inte om. Bättre att bara glida runt i sin egen takt och bara softa. Iallafall nu på lovet, då är det tillåtet. Men inte sen när skolfan börjar igen, då blir det andra bullar. Men jag ska ändå försöka att inte bli så stressad och inte ställa så höga krav på mig själv, jag menar herregud jag går bara i första ring. Varför ta ut sig nu när man har två år kvar. Usch två år kvar. Två år.
20 veckor till sommarlov. De är det jag siktar på.

Later


If you


Lite osminkad oså.


Nå mina kära bloggläsare (om det nu finns några) idag har jag inte gjort alltför mycket för världen. Känns det igen eller? Jo, jag tror faktiskt så. Anyway, jag tänkte att jag skulle vara så pass duktig att jag skulle plugga lite, men vad vart det? Jo, det vart inget kan man säga. Nej, nu får jag sluta ställa frågor till mig själv.

Som sagt så har jag inte gjort ett skvatt idag. Eller jo iförsig, det har jag väl. Jag har ju faktiskt städat mitt rum lite, sen har jag ju suttit vid datorn ett x antal timmar och tv;n och jag har ju kommit väldigt bra överens. Usch, blir deprimerad när jag tänker på hur lite jag gör om dagarna. Skärpning Julia! Jag är i väldigt stort behov av att plugga, jag känner redan stressen och ångesten. Har en tyskaredovisning att göra, och jag som inte ens kan tyska. Vart ska det sluta liksom? Just nu vill jag bara ligga på en strand och svettas i Grekland,
då skulle jag vara världens lyckligaste.
Nej, om man skulle sova klockan är ju trots allt ganska mycket.

Later

berätta hur du gör

hjärta på oss



Kände att det kanske var dags att slänga in ett litet blogginlägg. Som någon av er kanske märker så har jag gjort om designen på min lilla blogg. Vackert eller hur? Knappast, men det får duga ett tag framöver.
Nå, hur har mina första dagar på 2010 varit. Kan sammanfatta dem som så att jag har endast umgåtts med mina bästa; Lina och Linnéa! Lina sov hos Linnéa och mig inatt det var otroligt mysigt och underbart. Vi hyrde en film, en väldigt rolig film tyckte vi. Vi kanske är dem enda som tycker Horton är bra, men what ever. Vi fick oss iallafall ett gott skratt. Mysigt var det iallafall att ha Lina här hela helgen nästan, även fast jag fick ligga på soffan vilket resulterade till dålig sömn, men det var helt klart värt det.

Idag har jag inte gjort ett skvatt skulle man kunna säga, mest suttit och inte gjort någonting. Har piffat till lite kläder, vilket ledde till en väldigt snygg tröja om jag får säga det själv. Det är vad jag har gjort.
Imorgon tänkte jag ta itu med mer vettiga saker och inte bara sånt som är roligt. Det är söndag vilket är min hatdag och därför tänkte jag plugga. Nu tänker ni såhär "är hon dum i huvudet, ska hon plugga på lovet". Då kan jag försvara mig och säga att ja! Jag kanske är dum i huvudet men jag måste faktiskt göra't. Om man har en muntlig tyskaredovisning när man kommer tillbaka till skolan och ett prov så är det väldigt vettigt att plugga, iallafall för min del. Så det så! 
 Nehepp, om man kanske skulle krypa ner under det gosiga varma täcket? Det låter bra tycker jag.

Latero

a better year

 

RSS 2.0