OVER AND OUT

Jag har längtat efter den här stunden.
Då jag (eller jag, vi är faktiskt 3 stycken som har gjort skiten) har gjort klart uppdraget.
Idag inträffade de, omkring klockan 2 var vi klara. Vi skrev våran sista rad på uppgiften från helvetet.
Alla som inte går på kunskapsgymnasiet fattar ingenting vad jag snackar om.
Om jag hade tid och lust kunde jag berätta om vad det handlar om.
Men det har jag inte.
Jag vill bara sova, jag vill bara njuta av att det är över.  DET ÄR ÖVER!

Imorgon är det torsdag.
Egentligen behöver man inte komma till skolan, då vi bara har basgrupp.
Men Evelina, Linnéa och jag ska dit endå och fixa det sista. Sedan ska vi lämna in arbetet.
Känner på mig att vi inte kommer våga trycka på skicka-knappen när vi ska skicka det till våran handledare.
Just nu känns det som att jag nöjer mig med ett G, men MVG ska vi ha. 
Vi har förfan lagt ner halva av våra själar i det här. 

Imorgon ska vi hämta Diesel, han ska vara här hela lovet, me like.
Imorgon kommer min bror hem, me like ännu mer.
Imorgon får jag lov, me like ännu ännu mer.

Förlåt för detta långa och ointressanta inlägg, men ibland får man faktiskt slänga in sådanna inlägg.
Nu ska jag fortsätta lyssna sönder låtar på spotify, sen är det tack och hej för mig.
Sova klingar fint i mina öron.

Opassande bild, men vill bara tillägga att det inte är alla som har en groda till syster. But hey, I have!


LATERO / JULLAN


NIGHTY


Mina ögon håller på att slockna, dags att sova med andra ord. Nu på kvällen har jag bara tagit det lugnt, kollat på tv och pluggat lite engelska. Mamma och jag har även kollar lite i bland hennes gamla kläder som hon hade när hon var lika gammal som mig. Hittade en cool svart skjorta och en jeansskjorta, NICE!
Imorgon blir det plugg hela freaking dagen, både i skolan och hos Eve. Ingen träning imorgon asså, tråkigt men sant, stackars Ida får springa själv och Jonna som skulle bjuda på glass, helvete.
Nu ska jag släcka, sedan ska jag försöka somna. Har ingen dörr till mitt rum just nu, pappa målar den. Hur kommer det gå och somna då?

PUSS / JULLAN


PLUGGHÄST

Yo! Gårdagens bravader resulterade till två bronsmedaljer, vi borde vara nöjda men är dock inte det. Frståendet gick kanoners men vad vart det? Aja, brons är väl inte så pjåkigt ändå.
Nationella i tyska idag gick ok, inte bra men heller inte dåligt.
Evelina gick nyss, vi har pluggat uppdrag. Det gick bra, jag känner mig lugn.
Nu ska jag glo på tv sen ska jag plugga engelska, grammatik-test på onsdag. Ber till gudarna att det kommer gå bra.

LATERO / JULLAN


++++

 
Hey fellas! Ligger just nu i sängen och ska snart sova. Kvällen har varit bra, mamma och pappa var bortbjudna, bror min var på statt så Linnéa och jag fick roa oss själva. Det klarade vi bra, lagade en god middag och kollade på filmer. Mys. Imorgon ska jag upp vid tio, ska samlas i duve vid ett. Tävlingen börjar någongång vid fyra. Jag är sjukt sugen på att köra nu. Grymt kul ska det bli.
Nej, nu ska jag krypa ner!

PUSS / JULLAN

PRETTY FACES

Godmorgon solstrålar. Vakande nyss, det var skönt att sova ut. Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik och läser alla Sveriges bloggar. Har 8.999.999 kvar (skämt å sido).
Jag ska snart äta frukost med la familia, sen ska vi ner på stan hörde jag ryktas om. Ska även fika på C&L, perfekt lördag. Klockan 1 ska jag vara i hallen, kul med lite gymnastik. Imorgon är det våran tur att tävla, börjar faktiskt bli lite nervös. Jag ska köra nya grejer jag aldrig tävlat med förrut. Det går nog bra, håll tummarna.

LATERO / JULLAN


DO YOU

min fina lilla Swea

Hej hallå. Vilken dag, har varit sjukt trött från när jag vaknade tills nu. Slutade innan lunch idag, kunde åka hem halv ett men Eve, Linnéa och jag kände att vi behövde jobba lite med uppdraget. Åkte därför hem halv tre, vilket inte var så smart då tåget var smock fullt. Skönt att stå upp i 20 minuter med sprängande huvudvärk och folk upptryckt i ansiktet. Svar: Nej. Slocknade när jag kom hem, sedan tog mamma, pappa, Linnéa och jag en promenad och hyrde New Moon. Förtrollande bra enligt mig.
Halv åtta fick vi skjuts hem till Eve. Myskväll. Alex kom hem idag så han kom och hämtade oss och nu sitter jag här. Imorgon ska jag och Linnéa hjälpa till på de smås tävling. Musik ska Linnéa och jag fixa samt räkna poängen. Ida ska vara speaker, det blir nog trevligt.
Snart ska jag sova, huvudet hänger inte riktigt med känner jag. För mycket helt enkelt.

PUSS / JULLAN

NIGHTY

Och med detta inlägg säger jag godnatt. Rättade precis klart min bok analys på engelska som ska ligga i min lärares fack imorgon. Imorgon åker jag hem halv ett (eller halv tre, beror på hur mycket vi jobbat på uppdraget) på kvällen drar vi ännu en film och mys kväll hemma hos Evelina. Fint som snus!
Nu blir det *trumvirvel* sängen.

PUSS / JULLAN

GIVE ME LOVE

Hej sweeties. Kom precis hem efter en lång dag. Kom till stan klockan 5, då cyklade jag, Linnéa och Evelina direkt till tallås-aulan och kollade på musikalen. Den var bra tycker jag. Skönt att inte tänka på skolan i en timme.
Nu ska jag käka lite, har inte ätit sen klockan 12. Magen kurrar!

LATERO / JULLAN

DREAMER


Har precis smällt i mig ett par våfflor, med glass och även lite grädde. Satt bra i kistan ska ni veta. Vet inte hur jag mår idag, ena stunden är jag glad och inte ett dugg stressad. Andra stunden får jag panik över hur mycket saker jag egentligen har att göra. Men varför sitta här och klaga, jag ligger faktiskt på en strand och steker om tre månader som Evelina påminnde mig om igår. Det låter bra i mina öron.
Imorgon har vi ingen träning så Linnéa och jag ska kolla på tallås-musikal direkt efter att vi kommit hem. Får se hur den är, säkert bra. Skönt att göra någonting annat än plugga. 
Nu är det halv åtta hos mig, bäst att dra!

LATERO / JULLAN


LIVE, LAUGH, LOVE

Hej you! Kom precis hem ifrån skolan. Har inte så mycket att plugga så jag ska chilla ikväll. Det var längesedan jag kunde göra de. Igår var det träning, det gick inte bra. Men så ska det vara sista träningen innan tävingen, då går det extra bra på tävlingen sen. Det blir en hel helg i hallen, YEYE!
Nu ska jag kolla på tv, för ovanlighetens skull.
Måste passa på att tacka Viktoria också för min snygga design hon gjort. Tack Viktoria!

LATERO / JULLAN

MONDAY

sur-tjej-i-grekland, äckligt mycket jag vill dit nu. Äckligt!

Måndag idag. För er som inte visste asså. Skolan gick ovanligt bra. Linnéa, jag och Eve jobbade för fullt med uppdraget, snart klara. Typ. Kom hem vid fem, har inte gjort så mycket sen dess. Jag har kollat på ett antal tv-program och druckit att antal koppar te. Jag kom precis ut från duschen, skönt.
Snart ska jag sätta mig framför tv;n och kolla på lite mer tv. Sen måste jag plugga lite naturkunskap. Har MVG-prov imorgon, ska försöka mig på det även fast det är frivilligt och ap-svårt. Men kan ju iallafall fösöka.
Back to tv;n, min bästa vän.

LATERO / JULLAN

MAKE TIME FOR ME

Hej bloggen! Just nu sitter jag och syrran med varsinn dator i mitt rum och lyssnar på Justin Bieber.  Idag kunde jag sova ut, det var skönt. Otroligt länge sedan jag kunnat göra de. Har inte hunnit med så mycket idag, har bara softat och kollat på the hills. Idag vet jag inte vad jag ska hitta på. Måste skriva rent min engelska iallafall. Jag ska flytta ut ur mitt rum idag också. Jag ska ta över min brors rum. Jag lämnar min tegelvägg och mitt röda rum bakom mig och flyttar in i hans vita stora rum istället. Det blir nog bra.

LATERO / JULLAN

SÄG MIG VAD DU TÄNKER PÅ


Handbollen gick sådär va, de förlorade. Väl hemma satte jag mig vid datorn där jag suttit ett bra tag nu.
Nu ska jag tagga ner, sen ska jag, Linnéa och mamma till Matilda och Moa på middag. Mysigt.

LATERO / JULLAN

ONE TIME

hjärta

Godmorgon bloggen! Jag har precis vaknat och nu ligger jag i sängen och lyssnar på Justin Bieber. Han är för bra han. Gårkvällen var jättebra, vi lagade god mat Eve Linnéa och jag. Sedan kollade vi på tv och hade jättekul. Mys. Snart ska jag gå ner och lite frukost tror jag, sedan måste jag duscha. Klockan 2 är det handboll i hallen, det ska jag se. Det blir fina fisken.
Nu ska jag lyssna lite mer på min blivande man, vi ska gifta oss det har jag bestämt.

LATERO / JULLAN


I TOLD YOU


Okej, det här inlägget slänger jag bara in för Idas skull. Hon påpekade på träningen att hon tyckte det var synd att jag slutat blogga för en stund. Ida har varit väldigt hjälpsam den här veckan ska ni veta. I tisdags orkade inte jag och Linnéa springa hem, då fick vi skjuts av Ida i hennes lilla bil. Inte enda fram dock eftersom annars skulle mamma och pappa märka att vi inte sprungit. Ikväll gjorde Linnéa illa knät så hon FICK inte springa hem. Då skjutsade Ida oss i hennes lilla bil igen, ack så snäll hon är. Enda fram skjutsade hon oss också. Hon vet att jag har det stressigt nu, jag hinner ju inte ens måla naglarna. Då är det katastrof.

Imorgon är det en ny dag, närmare bestämt fredag. Min favoritdag. Efter skolan hänkar Eve på, vi ska göra en makalös god middag och sedan bara chilla och göra sånt som vi är bäst på.
Nu är det dags för Jullan att sova, en hård vecka har det varit den här veckan. Hard work, work.

LATERO / JULLAN

BLANK

Jag lägger bloggen åt sidan ett tag tror jag. Känner att jag måste prioritera skolan först istället för att hänga vid datorn. Jag visste att det skulle bli mycket plugg när man gå Sam, men inte visste jag att det skulle vara såhär påfrestande. Jag har typ sjutioelva uppgifter innan påsklovet, känner mig stressad som en jag vet inte vad. Återkommer när inspirationen är återfunnen och när de flesta skoluppgifterna är done. Då är jag fit for fight igen, have fun!

PUSS / JULLAN


THEN I BE LIKE BABY


Hej! Idag vaknade jag ganska tidigt, åkte först till Örebro och sedan till Västerås. I Örebro spelade KAIK, fast jag, mamma och Linnéa gick på stan istället. Kikade runt i affärer, fikade och hade mysigt. Köpte ett par örhängen för 15 kr och två magtoppar från Indiska, 25 kr styck, blir perfekt till grekland. Inte illa.
Kollade sedan på match i Västerås, det gick bra till en början men sedan gick det utför. De förlorade. Åkte hem till brorsan en stund efter matchen och käkade.
När vi anlände till coola-holm tonade mamma Linnéas och mitt hår. Det blev bra förrutom att vi skulle behövt minst en förpackning till, våra hår är ju typ 100 m långt tillsammans så det blev lite krisigt. Men som sagt det blev bra, lite mörkt, men helt klart bra. Skönt med en förändring.
Imorgon är jag ledig, skönt. Ska ändå plugga eftersom jag har ap-mycket nu. Ska träffa Evepeve klockan halv 12 på biblioteket, vi ska plugga skiten ur oss.

PUSS / JULLAN


SOL ÄLSKADE SOL

Vilken härlig dag det var idag. Sol, sol och åter sol. Gick ner på stan och mötte upp Evelina. Vi gick runt på stan och kikade lite, sedan fikade vi. Det var mysigt. Fick med mig lite småsaker hem också; ett mintgrönt nagellack, puder och 2 par stumpbyxor. Randiga och prickiga.  NICELY.
Idag ska jag bara vara hemma, ska upp tidigt imorgon. Inge kul!

LATERO / JULLAN

DEFYING GRAVITY


Godmorgon bloggen. Idag vaknade av mig själv klockan 9, kunde inte somna om eftersom solen lös in i mitt rum. Då va det bara att vakna. Jag vill inte klaga på solen. Hitills har jag inte gjort så mycket, läst bloggar och lyssnat på musik. Snart ska jag gå ner och äta lite frukost, sen ska jag nog städa mitt rum. It's a mess.
Förhoppningsvis ska jag ner på stan sen, med pappa och fika. Kanske en promenad i vårsolen? Min dumma cykel svek mig ju igår.
Ha en bra dag alla polare!

LATERO / JULLAN


OUT OF MY LIFE


sommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmar
Idag var jag hemma halv 6. Har softat hela kvällen och tänkte fortsätta på den fronten nu. Känns otroligt skönt att vara ledig tills på måndag och halva tisdag.
Imorgon har jag inget planerat, men på söndag ska jag till bror. Trevlich.
Snart ska jag sova, tralalalal vad jag ska sova länge imorgon. Ni anar inte.

PUSS / JULLAN


JAG ORKAR INTE MER

Fan, helvete, jävlar, jag dör, NEJ! Det var de enda orden som jag spottade ut mig den här morgonen. Den började hyffsat, det var som vanligt. Sov ovanligt länge, blev lite sen hemifrån. Men sedan blev det en mardröm. Vi hade tjugo minuter på oss att ta oss till tåget. Men vad händer? Min kedja hoppar ur på cykeln. Jag får alltså springa med cykeln (mindre skönt eftersom jag var ute och sprang igår och körde monster-styrkepass på träningen) Med gråten i halsen och svetten rinnandes var jag äntligen framme vid stationen. När jag ska ta upp plånboken och registrera min resa upptäcker jag att min plånbok inte ligger i väskan, som den alltid gör. ALLTID! Men just denna morgon ligger den inte där. Jag sätter mig på tåget iallfall och tänkte åka på Linnéas kort. Men jag var ju ändå tvungen och veta vart min plånbok var eftersom jag har pengar och bankkort och allt där i. Så jag hoppar av tåget, cyklar hem (med syrrans cykel) Springer runt i huset som en galning och skriker (tur att ingen var hemma) Jag var helt slut efter att ha sprungit runt och skrikit, men så kollar jag i en låda. Och där ligger den, då la jag mig ner på golvet och grät för jag var så lättad. Skön morgon.
Halv elva ska jag cykla till stationen igen. Bättre lycka nästa gång, TACK!
Hoppas ni har haft en bättre morgon än mig kompisar!

LATERO / JULLAN

BV 17

Denna dag har varit upp och ner som en bergochdalbana. Lina fyllde iallafall 17 idag, grattis bästa. Hon fick sina presenter och var mycket nöjd.
Efter skolan upptäckte jag att jag hade tappat bort min nyckel. Typiskt mig. Fick panik. Ringde skolan 250553 gånger innan någon svarade. De var i skolan, en sten föll från mitt hjärta kan jag säga.
Snart ska jag sova, helt slut efter plugget och den här dagen. Tar nya tag imorgon.

Bästa vän, tänker på dig. Finns ingen som du, hjärta.

PUSS / JULLAN

I'M LOOKING FOR

Det är vår i norpan.

Dagen i korthet; åkte buss till skolan och hem från skolan. Ursäkta men har jag betalat för att åka buss? Nej, tror inte det va. Jag och Linnéa var i stan klockan 4 ungefär, där mötte vi upp Lisa. Vi gick till hembagarns och fika efter många om och men. Galet mysigt var det iallafall! Sprang till träningen med Ida, det gick bra. Vi sprang som aldrig förr, ingen på träningen trodde på oss. Men vi gjorde det iallfall.
Körde ett grymt styrkepass sen, skjukt vad jobbigt var det. Jag kommer inte kunna gå imorgon.
(oj, vad kort det blev)

PUSS / JULLAN


I GUESS I'M STUCK WITH YOU

Dags för mig att sova snart. Ovärt att skriva nu när jag nyss gjorde det. Det har inte hänt någonting nytt förrutom att jag just nu är redo för natten. Åker halv 8 imorgon och chansar att det går ett tåg då, man vet ju aldrig med SJ. Imorgon efter skolan ska jag och Linnéa träffa saknade Lisa på stan och fika. För längesedan sen vi träffades, känner på mig att vi har mycket att snacka om. Har som sagt saknat Lisa, hon är en utav mina bästa. Imorgon är det även träning, Linnéa och jag ska börja springa till träningarna. Mye skönt!

PUSS OCH GODNATT / JULLAN

NO ONE



Såhär kommer jag se ut i sommar, tro mig. Med bruna ben och solblekt hår.

Måndagen är avklarad. Skolan var lugn idag, hela veckan är ganska lugn. Det är skönt, har haft ett par riktigt häktiska veckor bakom mig. Våren börjar verkligen smyga sig på, kunde till och med ha skinnjackan idag. Tack gud. Var på stan efter lunch, köpte present till bästa vän och köpte även lite smått till mig själv. En lång kavaj från H&M jag länge gått och suktat efter, äntligen är den min. Köpte även ett par stora örhängen, me like så att säga.
Hemfärden idag gick inte som beräknat, skulle åkt hem halv 5. Men vad hände då, tåget var föresenat till 17.10. Inställt, ersatt med buss. KUL. Var hemma halv sju tack vare världens bästa företag.
Nu sitter jag här med en stor kopp kaffe latte och min godispåse. Godis är verkligen något jag är snål med, har godis kvar från ett halv år tillbaka, inte okej. Har godsförbud från och med imorgon så bäst att äta upp allt nu.
Bloggar lite senare om någon är intresserad.

LATERO / JULLAN

TRY SLEEPING WITH A BROKEN HEART

Ännu en dag över, en dag närmare sommaren. Skolavslutning och slutligen grekland. Hundra dagar kvar tills jag åker, ska börja räkna ner. Imorgon är det tvåsiffrigt; 99.
Min dag har bestått av massa mysigt enligt mig själv. Jag har myst med mina kaniner, bakat supergoda kakor, gjort ett vårigt kollage till mitt ämnesblock, målat naglarna, druckit te och kollat på tv. En riktig toppen dag alltså. Snart dags att kasta in handduken och sova lite, imorgon är det en ny dag och en ny vecka. Ska försöka göra klart lite små-uppgifter så att man kan koncentrera sig på de större uppgifterna sen. Som rapporten jag ska skriva på minst 10 sidor. K-U-L. 
 
PUSS OCH GODNATT / JULLAN

JUST LIKE THAT


Söndag. Hatdagen. Än så länge har det varit bra, har inte gjort så mycket. Städade ute hos kaninerna förrut, jag har även målat mina naglar galet coolt. Blir svårt för Rebecca, Ida och Linnéa att slå kan jag ju säga. Inga naglar ser likadana ut, ingen i hela världen har likadana naglar som mig, (wow). Just nu sitter jag i köket, jag ska snart slita mig från datorn och börja städa lite. Sen ska jag nog göra några mattetal, skulle vara bra om jag blev klar med det som ska vara klart nästa vecka. Funktioner är inte riktigt min grej, men jag jobbar på det.

LATERO / JULLAN


KISS ME, SAY THAT YOU MISS ME


Gick på bion. Den va bra, inte jättebra. Men bra, blev faktiskt lite besviken. Hade förväntat mig mer, men helt klart värd att se. I 3D, annars kan det va. Bion var slut tio, då cyklade vi hem. Inte alltför kallt, mycket varmare än vad det var igår när jag och Linnéa cyklade hem. Då var det extremt, var helt röd på benen. Inte så kul. Nu vet ni!
Snart ska jag sova, tröttheten börjar tränga sig på.

GODNATT / JULLAN

TIME TO TRY

Sitter just nu i sängen och ska snart äta. Ska kolla på Alice i underlandet i kväll med Lina, det ska bli dö-nice. Har med mig en godispåse som jag ska snaska på. Inte på påsen då, men innehållet. Skämt å sido.
Dags för mig att slita mig från datorn och höra av mig till BV.

LATERO / JULLAN


MUST BE THE END

Godförmiddag. Vilket härligt väder det är idag, nästan så att jag vill slänga på mig ett par shorts och sandaler idag. Men bara nästan. Sov ut idag, mycket skönt eftersom jag inte har kunnat gjort det på flera veckor.
Idag ska jag bara ta det lugnt tror jag, ska kanske gå på bio sen; alice i underlandet i 3D. Must see, verkar väldigt bra. Går i såfall med bästa vän.
Snart ska jag och Linnéa följa med mamma och pappa på en promendad, får ju inte missa det här härliga vädret. Kanske till och med skinnjackan åker på idag, jag tror det faktiskt. Jag älskar att våren äntligen är på väg, jag är lycklig, jag har inget att klaga på. Skolan kommer flyta på snabbt har jag bestämt, sen blir det grekland i tre veckor, sen en toppen sommar. Jag känner mig på det.



LATERO / JULLAN


NO MORE


Hej darlings! Vilken dag, sol, soft skol-dag, mys+moffar kväll hos Evepeve. Kan knappast bli bättre. Jag är klar med mina skoluppgifter som ska vara klara, det gick prima på boksamtalet idag. Vad har jag att klaga på liksom? Ge mig 10 plusgrader så blir jag den lyckligaste tjejen i hela världen. Det är helg, jag tror jag svimmar av så skönt. Nu är klockan inte längre barnet så det är faktiskt dags att sova.

LATERO / JULLAN

i'm so over

Lite lagom vintrig bild sådär

Vilken dag. Ville inte gå upp imorse, men min plikt är att gå till skolan. Då gör jag fan det också.
Hade två redovisningar, den första på morgonen den andra på eftermiddagen. Om jag hade haft dem efter varandra hade jag kunnat åkt hem halv elva. Sånt man får deala med här i liet, jag är van så att säga.
När jag kome hem gjorde jag min vardagliga syssla, plugga. Kul att min blogg börjar förvandlas till en pluggblogg. Vilket liv jag har, eller vänta jag har inget liv. Iallafall plugga gjorde jag. Gjorde klart en frivillig MVG-uppgift i historia och en annan uppgift. Skönt att ha det klart även fast det är några dagar kvar tills det ska vara inlämnat.
Jag ser fram emot imorgon, dels för att jag ska åka 9 till skolan och åka hem halv tre men också för att det är träning på kvällen. Inte vilken träning som helst utan Ida, Rebecca, Linnéa & jag ska spela in fjärde delen av den rosa hunden. Den kommer bli grym, grymmare, grymmast.
Bara som en parantes så här i slutändan så vill jag tillägga att jag är DÖ-avundsjuk på min klasskompis Carolina som åker till Thailand idag. Hon har lovat att hon ska sola åt mig så får väl glädjas åt de, men ändå Thailand...
Ioförsig skulle jag kunna åka till vilket land som helst, bara det erbjuds sol.


PUSS / JULLAN

TUESDAY GREY


Skola idag. Tråkigt. Inget annat. Det enda som jag tänker på i skolan är att det blir en dag närmare till sommarlovet, bara det. Skolan och jag klickar inte just nu, lite synd. Men jag tar igen det.
Kom precis hem ifrån Spöbacken. Skippade träningen och körde några gånger i de otroligt roliga backarna (hela två stycken). Lina och Linnéa var såklart med, annars hade det varit fruktansvärt okul. Otippad tisdag. Otippat rolig tisdag.
Just nu sitter jag och övar in min engelska redovisning jag ska ha imorgon, några gånger till sen ska jag falla i en djup sömn. Kanske så djup att jag vaknar till sommaren, kanske, kanske inte. Nejfan sluttjatat om sommaren och våren. Bara att inse att det kommer dröja sextioelva år tills dess. Positiva-Jullan, ohyes!


LATERO / JULLAN


EASY FOR YOU TO SAY

Måndag. Ingen bra dag om du frågar mig. Men den här måndagen hade något speciellt. Förutom lite lättnad och lite god mat hade jag även en rolig stund med klassen. Bästa klassen om du frågar mig. 1:6 briljerade på bowlingbanorna, okej inte alla kanske men nästan alla.
Okej! Jag erkänner, jag briljerade inte.
 Inte ens i närheten.
 Jag fattar inte vad som flög i mig.
 Jag brukar vara bra på bowling, okej kanske inte bäst men iallfall halvdann.
 Jag var inte ens i närheten av halvdann nu, jag var sämst.
Sämst, sämst, sämst. Rå-sist var jag.
Ingen var i närheten av mina poäng, jag skämmdes! På riktigt.
Ville bara gråta, så dålig var jag, Okej, det är bara en lek.
 Men ack så skämmigt.



Nu ska jag sova, kom hem för en timme sedan lite drygt. Det är inte okej, helvete heller. Går seriöst snart in i väggen. Det känns inte bättre att min handledare Classe sa att v.12 kommer bli våran mardrömsvecka! Tack Classe, nu har jag något att se fram emot. Min dödsvecka är i princip redan utsatt. Jag vill tacka skolan som har gjort mig till den jag är idag (sönderstressad, trött, irriterad, arg/ledsen/glad, lättretlig osv. listan kan göras lååååång) jag vill även tacka SJ för eran "otroligt braiga" transporter, tack tack än en gång.

Smeel you laterooooo / JULLAN


RSS 2.0